Další Nintendo Direct proběhne už zítra. Potrvá 40 minut a ukáže nové hry pro zimní sezónu
i Zdroj: Nintendo
Novinka Další Nintendo Direct proběhne už zítra. Potrvá 40 minut a ukáže nové hry pro zimní sezónu

Další Nintendo Direct proběhne už zítra. Potrvá 40 minut a ukáže nové hry pro zimní sezónu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

13. 9. 2023 17:45

Po nesčetně zvěstech, které v těchto posledních týdnech přicházely po kupách od různých insiderů, dochází na potvrzení další chystané akce. Už zítra (14. září) se v našich odpoledních hodinách uskuteční další Nintendo Direct, který navazuje na ten ze začátku měsíce. Podle prvních informací se dozvíme o nových plánech Nintenda na tento rok a také část toho příštího.

Reklama

  • Další z přenosů Nintendo Direct se odehraje zítra od 16:00 našeho čase
  • Přinese záběry z her pro tuto zimu, včetně prvních měsíců dalšího roku

Začátek nového Directu připadne zítra na 16:00, kdy znovu víme jen velice málo o chystaném obsahu. V oficiální pozvánce stojí jen to, že celé vysílání zabere něco kolem 40 minut, kdy se bude primárně mluvit o switchových hrách pro tuto zimu, což zahrnuje vánoční sezónu 2023 i leden a únor 2024.

Vezmeme-li nejdříve na světlo ty hry, o kterých už nyní víme, že tehdy nejspíše vyjdou, máme zde např. těchto pět letošních kandidátů:

  • Detective Pikachu Returns (6. října), 
  • Batman Arkham Trilogy (13. října), 
  • Super Mario Bros. Wonder (20. října), 
  • WarioWare: Move It! (3. listopadu), 
  • remake Super Mario RPG (17. listopad). 

Pokud bude štěstí přát, možná se do celého přenosu nakonec i další hry, které už známe, ale jejich datum vydání je zatím neurčené. Příkladem těchto her je třeba letos oznámený remaster Luigi's Mansion 2 či vlastní hra s princeznou Peach, jež mají obě vyjít někdy během dalšího roku.

Podle dosavadních úniků by následně mohlo dojít také na odhalení detailů k hrám, jež nespadají ani do jedné dosud jmenované kategorie. Tato skupina tedy čítá ty tituly, které jsou nyní buď samy ještě moc daleko na to, aby byly nyní vydány, nebo tak daleko nejsou, ale také nejsou oznámené, takže nemají datum vydání. 

Zajímavě v této skupině zněly zejména tři IP ve složení Donkey Kong, F-Zero a Gotham Knights. U prvních dvou tomu bylo v tom smyslu, že Nintendo podle insiderů údajně plánuje oživení obou těchto sérií pro nové hráče (ať už novými či starými hrami), zatímco u Gotham Knights tomu bylo v kontextu portu.  V tomto případě je navíc vše ještě nadějnější, jelikož u strážců Gothamu není zdrojem jen insider, ale komise ESRB, která hře udělila rating pro Nintendo Switch.

Nejdříve Batman pak i jeho spojenci. Gotham Knights dostali rating pro Nintendo Switch
i Zdroj: WB Games Montréal / WB Games

Nejdříve Batman pak i jeho spojenci. Gotham Knights dostali rating pro Nintendo Switch

Severoamerická ratingová komise ESRB podporuje zvěsti, které kolovaly kolem nového Nintendo Directu. V rámci uplynulého…

10. 9. 2023 16:50

Majitelé Switche se mohou nad rámec tohoto nakonec ještě těšit i na pravidelné novinky, které nečítají jen plné hry, ale i další DLC obsah. Do konce roku je např. takto nemine další obsah pro Mario Kart 8 Deluxe a také druhý z přídavků pro Pokémon Scarlet a Violet (první vyšel dnes).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama