UPDATE: Store na PSP, Vita a PS3 vážně končí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: Store na PSP, Vita a PS3 vážně končí

UPDATE: Store na PSP, Vita a PS3 vážně končí

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 3. 2021 08:40 4

Před týdnem jsme vás informovali o spekulaci webu The Gamer, která hovořila o údajném uzavření obchodů pro PlayStation 3, PSP a PS Vita. Oficiálně se o této skutečnosti PlayStation nezmínil, dnešní zpráva webu Eurogameru ale naznačuje, že se k tomuto kroku společnost skutečně chystá.

Reklama

AKTUALIZACE

Společnost Sony informace o uzavření obchodů PS Store na platformách PlayStation 3, PlayStation Vita a PlayStation Portable oficiálně potvrdila. Na PS3 se tak stane 2. července, na Vitě 27. srpna. PSP bude taktéž 2. července úplně odříznuto od nákupu obsahu ve hrách.

Společnost se dle svých slov soustředí na podporu současných platforem PS4 a PS5.

Za informaci děkujeme uživateli red-icius.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Oficiálně byl obchod částečně znepřístupněný už v říjnu minulého roku, kdy Sony představilo nový PS Store. Hráči se ale stále mohli přes speciální adresu dostat na staré stránky, které pro kupování her a zobrazování wishlistů stále fungovaly. To se ale přes víkend změnilo.

Dle Eurogameru totiž staré adresy nyní posílají hráče na nový obchod, který zobrazí chybovou hlášku. V současné chvíli tak zůstává jedinou možností, jak si hry kupovat, samotná konzole, přes kterou je možné se na obchod připojit. Spekulované datum 2. července, kdy má podle The Gamer dojít ke kompletnímu uzavření starého obchodu, se tak zdá mnohem pravděpodobnější.

UPDATE: Store na PSP, Vita a PS3 vážně končí
i Zdroj: Hrej.cz
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama