Další nabídka zdarma. PS Store právě rozdává obsáhlý balíček DLC pro pátou Personu. Běžně stojí přes 1 000 korun
i Zdroj: Sega / Atlus
Persona 5 Novinka Další nabídka zdarma. PS Store právě rozdává obsáhlý balíček DLC pro pátou Personu. Běžně stojí přes 1 000 korun

Další nabídka zdarma. PS Store právě rozdává obsáhlý balíček DLC pro pátou Personu. Běžně stojí přes 1 000 korun

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 4. 2023 15:10

Evropská mutace PS Storu aktuálně nabízí — ať už z rozhodnutí vydavatele, nebo důsledkem chyby —, největší balíček DLC k Personu 5 Royal kompletně zdarma. Buďte jako přísloveční hrdinové hry Phantom Thiefs a získejte si jej tedy také. Jak už totiž plyne ze samotné omezenosti nabídky na evropský region, Sega zřejmě neměla v úmyslu, aby DLC Pack nestál nic, nicméně pokud se podíváte, můžete si jej pro PS4 verzi stáhnout zdarma (neplatí pro letošní PS5 verzi, která všechna DLC již obsahuje v základu)

Reklama

  • PS4 verze Persona 5 Royal nabízí na evropském PlayStation Storu dočasně zdarma balíček Royal DLC Pack
  • Balíček DLC se běžně prodává za 60 dolarů a jeho nynější rozdávání je podle odhadů spíše vinou chyby

Jak už od objevení skutečnosti upozorňuje řada zahraničních magazínů (např. Push Square), to, že je balíček rozdáván za nulovou cenu, je pravděpodobně chyba. Royal DLC Pack, jak zjistilo Push Square, je přitom nyní zdarma skutečně jen v Evropě zdarma a obsahuje všechna DLC, včetně balíčku Kasumi Costume Bundle, Battle Bundle, Royal Persona Bundle a také šesti samostatných sad DLC.

Pro srovnání, v americkém PS Store stojí tento balíček beze slevy již řečených 60 dolarů, což jak asi sami uznáte, je pochopitelně zdrojem zmatků. Zdrojem zmatků může být nicméně i něco jiného, a sice činnost vydavatele. Jeden z důvodů, proč k události mohlo dojít, je totiž existence podobného balíčku. V rámci obchodu PlayStationu najdete totiž i podobně nazvané Royal Legacy DLC Bundle, což je balíček, který je i standardně zdarma a má poskytnout veškerý dodatečný obsah původní hry. Možná právě to je důvodem záměny.

Jak již bylo řečeno, v Evropě můžete k celému obsahu balíčku přijít prostě tím, že se v rámci PS Storu přihlásíte pod svým účtem a jednoduše kliknete na tlačítko "přidat do knihovny". Před vydáním tohoto textu byla nabídka stále funkční, avšak jak to u podobných věcí bývá, příliš bychom neotáleli.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama