Cvičte, aby vaše zvířátko nezemřelo. Novinka Fitment přináší neokoukaný přístup k hraní a cvičení
i Zdroj: Glossbird / Fitment press kit
Mobilní hraní Novinka Cvičte, aby vaše zvířátko nezemřelo. Novinka Fitment přináší neokoukaný přístup k hraní a cvičení

Cvičte, aby vaše zvířátko nezemřelo. Novinka Fitment přináší neokoukaný přístup k hraní a cvičení

Jakub Fišer

Jakub Fišer

22. 9. 2022 14:00 2

Chtěli jste začít s pravidelným cvičením, ale vždycky vám došla motivace? Lékem na tento neduh by mohla být mobilní hra Fitment, která kombinuje péči o virtuálního mazlíčka a cvičení v reálném světě.

Reklama

  • Fitment je nová hra, ve které 5minutovým denním cvičením plníte výzvy
  • Získáváte peníze na péči o svého virtuálního mazlíčka
  • Čím víc budete cvičit, tím lepší život svému zvířátku dopřejete

Na začátku hry dostanete vlastní avatara-mazlíčka, tzv. Fitbuddie. Ten může mít podobu pejska, kočičky nebo žabky. Abyste udržovali zvířátko při životě, v pohodlí a mohli mu třeba i vylepšovat obydlí nebo dokupovat lepší doplňky, musíte cvičit.

Nejde však o žádné náročné workouty jako ty z posilovny. Bohatě stačí, když párkrát denně zadřepujete, uděláte pár kliků, protáhnete si krk, ruce. Cviků je celá řada, jsou koncipovány tak, abyste je mohli dělat kdekoliv – doma, v kanceláři nebo z pohodlí gauče.

Za utržené prostředky z cvičení můžete zrychlovat postup hrou, vylepšovat život vašemu mazlíčkovi a se svými úspěchy se samozřejmě můžete svěřit dalším hráčům. Důležitá otázka: jak hra zjistí, že cvičíte a že jen nekoukáte na telefon, jak odpočítává sekundy do dalšího cviku? Nijak, ale proč byste hru jinak hráli, kdybyste se nechtěli trochu rozhýbat?!

Fitment od studia Glossbird je v tuto chvíli v rámci ranné fáze dostupný na Androidu i iOS. Hra je kompletně zdarma, takže můžete svobodně vyzkoušet, jestli vám taková motivace ke sportu dává smysl, nebo vůbec.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama