Cult of the Lamb láká na naditou aktualizaci roku 2023. Vedle speciálních útoků ovlivní i nepřátele
i Zdroj: Hrej.cz
Cult of the Lamb Novinka Cult of the Lamb láká na naditou aktualizaci roku 2023. Vedle speciálních útoků ovlivní i nepřátele

Cult of the Lamb láká na naditou aktualizaci roku 2023. Vedle speciálních útoků ovlivní i nepřátele

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

31. 12. 2022 11:05

Při pohledu do herního roku 2022 asi nikoho nepřekvapíme, že se nám Cult of the Lamb opravdu zamlouval a že jde o jednoho z předních reprezentantů letošního roku. Koneckonců právě tento titul dokázal na poli indie her to, co mnozí ne – a to ať už hovoříme pouze o počtu hráčů, kde se milionový milník povedlo autorům zdolat hned v úvodním týdnu, nebo zábavnosti, kde zase excelovali na plné čáře. Vedle Vampire Survivors dovedl Cult of the Lamb totiž ukázat přesně to, že indie scéna ani letos neusnula na vavřínech. Nyní se navíc zdá, že tomu už nebude dlouho a hra se dále vylepší.

Reklama

  • Tvůrci Cult of the Lamb plánují dodání nového obsahu i opravu chyb
  • Už nyní lákají např. na těžké útoky vázané i upravení bossů ze základní hry
  • Konkrétní datum vydání aktualizace ovšem ještě není známo

Skutečnost, že by hra měla narůst do hloubky i šířky, zazněla přímo z oficiálního zdroje už letos v říjnu. Už tehdy nás totiž zástupci Massive Monster informovali o tom, že během dalšího roku budeme svědky nového obsahu k boji a dungeonům, přičemž nyní přináší ukázku, co to znamená. Vývojáři ze studia Massive Monster sdíleli nástin toho, že pro rok 2023 plánují vydat alespoň jednu velkou aktualizaci pro zbraně, nepřátele i obtížnost, stejně jako další kolo oprav, které se zaměří na neduhy konzolé verze. 

Jednou ze změn, které jsme svědky již v poměrně rané ochutnávce, je například úprava nepřátel. Boss Barbatos, kterého si můžete dobře pamatovat ze základní verze, byl např. ve videu ukázán s některými vizuálními úpravami, přičemž tvůrci tvrdí, že dostaneme i mnoho jiných důvodů, proč se k bossům vrátit. 

Co se týče dalších úprav, mezi přítomnými nechybí ani nové útoky. Hráči budou moci od nového updatu zmáčknout a podržet tlačítko úderu k tomu, aby vyvolali speciální těžké útoky pro konkrétní zbraně. Při těžkém útoku se tak sekera stane např. nebezpečným bumerangem; při útoku mečem se zase tasená čepel stane zdrojem plošného úderu; a pokud zvolíte dýky, Vaše postava vyvolá déšť nožů, který zasype okolní nepřátele.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama