Counter-Strike slaví Vánoce OP pistolí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Counter-Strike slaví Vánoce OP pistolí

Counter-Strike slaví Vánoce OP pistolí

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 12. 2015 13:58 6
Reklama

Desert Eagle vyvolává u hráčů Counter-Strike radost i strach, v závislosti na tom, zda jsou schopni tuhle kopající obludu zvládnout, či nikoliv. Co by se ale stalo, kdyby slavnou zbraň vystřídala jiná, ještě silnější? Díky vánočnímu updatu pro CS:GO si to můžete vyzkoušet – na scénu přichází R8.

Nutno ale přiznat, že příchod R8 vyvolává spíše rozpaky a hráči vlastně stále ještě neví, jestli nakonec nenadělá více škody nežli užitku. Už jen cena, nastavená na 850 dolarů, z ní činí naprosto jistou volbu i po dvou prohraných kolech a přičtete-li fakt, že po zásahu takřka kamkoliv jde protivník k zemi, zamávejte eco-runům na dobrou noc…

Společně s R8 pak do hry přichází i killcam, kterou využijete v demolition a casual módech, abyste si mohli ověřit, jestli jste lehnuli zase a jen kvůli své nešikovnosti, anebo byl soupeř zkrátka lepší. A nebojte, pokud vás přepadne frustrace, můžete nově v týmu hlasovat pro 60sekundový timeout, abyste se nadechli a mohli si všechno se svými spoluhráči vyříkat.

Posledním drobkem je speciální vánoční obleček pro slepice, aby i nebohé slípky mohly přispět k budování vánoční atmosféry. Jak se vám líbí? Ty slepice i R8!

Counter-Strike slaví Vánoce OP pistolí
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama