Codemasters chystají něco skutečně velkého. Nabírají další zaměstnance
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Codemasters chystají něco skutečně velkého. Nabírají další zaměstnance

Codemasters chystají něco skutečně velkého. Nabírají další zaměstnance

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 10. 2021 11:51 2

Britská společnost Codemasters, závodní veteráni, kteří se před pár měsíci stali součástí portfolia EA, chystají další AAA projekt. Ten by měl dle slov studia být jejich největší hrou za poslední dekádu. Tým nyní nabírá do pozice manažera vývoje.

Reklama

  • Codemasters shánějí zaměstnance na “největší projekt za posledních deset let”
  • Zřejmě nejde o oznámené Grid Legends

V inzerátu na listingové databázi EA studio láká nové zaměstnance do svých kanceláří v britském Cheshiru, konkrétně ve městě Runcorn nedaleko Liverpoolu. Kromě nově zrekonstruovaných kanceláří by měly vývojáře zaujmout především ambice týmu. Dle všeho budou pracovat na “dalším klíčovém AAA projektu”, který se pomalu stává největším za posledních deset let. V praxi tak možná společnost očekává úspěch srovnatelný s Dirt 2 nebo prvními Race Driver: Grid.

To nepřímo potvrzuje, že nedávno oznámený příběhový Grid Legends není tím největším titulem, které v současnosti týmy Codemasters v kuchyni připravují. Vedle toho logicky pokračují ve vývoji série F1 a určitě nespí ani série Dirt, která přespříští rok bude moct využít oficiální licenci šampionátu WRC. Je otázkou, zda výše zmíněný projekt patří ke značkám Dirt či F1, nebo Codies chystají něco úplně odlišného.

Studio v únoru letošního roku koupilo vydavatelství EA za zhruba 1,2 miliardy dolarů. Po pár měsících Codemasters změnili vedení, dle EA si ale tým zachoval kompletní tvůrčí svobodu. Poslední tituly studia mají značně rozkývanou kvalitu. Licencovaná série F1 patří k těm nejlepším závodům na trhu, rallyové Dirt 5 se ale moc nepovedlo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama