Co přinese prosinec do PlayStation Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co přinese prosinec do PlayStation Plus

Co přinese prosinec do PlayStation Plus

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 11. 2019 17:46 3
Reklama

Konec roku se ve službě PlayStation Plus ponese ve znamení obřích titánů a motokrosového závodění. Předplatitelé totiž dostanou zdarma povedenou akci Titanfall 2 a motorkové závodění Monster Energy Supercross. Obě budou zpřístupněny třetího prosince.

Titanfall 2 z konce roku 2016 stavěl na solidním základu prvního dílu, který sloužil jako launch titul koznole Xbox One. Tentokrát se ale podíval na více platforem a nabídl podstatně bohatší porci obsahu. Opět bodoval parádní kooperací agilních vojáků a ovladatelných obřích mechů v divokých multiplayerových zápasech, zároveň se však povedl i singleplayer. Vojta Titanfallu 2 udělil slušnou čtyřku a označil ji za “jednu z nejlepších stříleček poslední doby”.

Monster Energy Supercross nechvalně proslulého italského studia Milestone spíše jede až v druhé stopě závodních her, v rámci tvorby mimořádně produktivních italů je ale kvalitou spíše výjimkou. Loni v březnu jsem ji ohodnotil trojkou a letošní druhý díl potvrdil její potenciál. Akční závodění na obřích stadionech napříč amerikou je překvapivě zábavné a nepředvídatelné, hra ale postrádá hloubku.

Až do třetího prosince je pochopitelně možné stahovat aktuální nabídku služby, tituly Nioh a Outlast 2.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama