Cliff Bleszinski láká na svůj záhadný nový projekt, který se týká psů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cliff Bleszinski láká na svůj záhadný nový projekt, který se týká psů

Cliff Bleszinski láká na svůj záhadný nový projekt, který se týká psů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 8. 2021 15:41

Zatímco svět napjatě sleduje, co se vyklube z podezřele problematického odhalení PS5 exkluzivity Abandoned, na tajemno láká i legendární designér Cliff Bleszinski, tvůrce původní trilogie Gears of War. Ten se v minulosti nechal slyšet, že pokud někdy bude dělat další hru, půjde o malý projekt točící se kolem psů. A jak slíbil, tak zřejmě i koná. Na Twitteru totiž láká na novou, záhadnou záležitost.

Reklama

  • Cliff Bleszinski láká na nový projekt
  • Týká se budoucnosti a psů
  • Půjde o hru nebo něco jiného?

Před zhruba dvěma týdny zveřejnil první concept art se psem a holubem ve futuristickém, sci-fi městě plném létajících aut a hologramů. Včera na obrázek navázal s dalším konceptem, tentokrát o něco bizarnějším. Na snímku je polidštěný pes s brýlemi a lidskými vlasy. Pod ním se skvěje zkratka R.E.C.C.S. a Bleszinski jeho fanoušky vyzývá k tomu, aby zkusili uhodnout, co jednotlivá písmena můžou znamenat. Teoreticky ale nemusí jít o hru, Bleszinski může chystat třeba animovaný film.

Dle webu GameSpot za obrázky stojí tým One Pixel Brush, který se koncepty podílel i na sériích Call of Duty nebo Uncharted. Společně s Cliffem pak pracoval na LawBreakers, neúspěšné střílečce Bleszinskiho zaniklého studia Boss Key Productions.

Právě v návaznosti na neúspěch LawBreakers nakonec Bleszinski studio rozpustil a téměř úplně opustil svět herního vývoje. Od roku 2018 se věnoval divadlu, podepsal se především pod úspěšný muzikál Hadestown, který získal prestižní ocenění Tony. Delší dobu píše svůj životopis, který patří k velmi očekávaným dílům.

Co na nás Cliffy chystá a dotáhne svůj nový projekt do úspěšného konce?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama