Chystá se MMORPG ze světa Pána prstenů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se MMORPG ze světa Pána prstenů

Chystá se MMORPG ze světa Pána prstenů

David Plecháček

David Plecháček

4. 9. 2018 09:00 10
Reklama

Vyjma dvoudílné série Midle-earth: Shadow of Mordor/Shadow of War a chystaného seriálu sahajícího mnohem dále do minulosti nežli Hobit nebo Pán Prstenů se toho kolem Tolkienova světa příliš neděje. A kdyby přeci jen někdo namítl, tak u her to platí dvojnásob. Tichu učinila přítrž společnost Athlon Games, která oznámila nečekanou novinku.

Tou je free-to-play MMORPG vycházející z díla J.R.R. Tolkiena a jeho syna Christophera. Prozatím bezejmenná novinka bude díky dohodě se společností Middle-earth Enterprisis (která spravuje Tolkienův odkaz, práva a licence) kompletně licencovaná a bude sledovat vlastně tu samou dobu, jako dvojdíl s Talionem v hlavní roli od Monolithu a WB. Bude tedy předcházet Válkám o Sauronův Prsten moci.

Podle tiskové zprávy je vývoj a vydání nové hry cestou k dlouhodobému cíli, který si klade za úkol etablovat vývojáře na trhu a vytvářet konzolové a PC hry nejvyšší kvality. A také dostat majitele Athlon Games, společnost Leyou Technologies Holdings, do podvědomí západních hráčů.

Kromě zasazení a vysvětlení, proč zrovna MMORPG ze světa Pána prstenů toho o hře příliš nevíme. Jak už padlo, bude free-to-play, kdy se ale na ní můžeme těšit, jak bude vypadat nebo cokoliv jiného ale zůstává obestřeno tajemstvím. Na další informace si bohužel musíme počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama