Chybí vám na telefonu pořádná hra The Sims? Vyzkoušejte tyhle tři alternativy zdarma
i Zdroj: Electronic Arts / Google Play
Mobilní hraní Novinka Chybí vám na telefonu pořádná hra The Sims? Vyzkoušejte tyhle tři alternativy zdarma

Chybí vám na telefonu pořádná hra The Sims? Vyzkoušejte tyhle tři alternativy zdarma

Jakub Fišer

Jakub Fišer

9. 5. 2022 19:58

Videoherní série The Sims patří k absolutním stálicím ve světě simulátorů. Mánie The Sims započala s prvním dílem v roce 2000 a táhne se až do dnes, i když čtvrtá hra ze série vyšla již v roce 2014. Hlasitě se mluví o The Sims 5 – ještě než novinka dorazí, co si takhle zkrátit čekání “simíkovskými” alternativami na mobilní telefony?

Reklama

  • Idle Life Sim je prakticky The Sims, jen v infantilnější mobilní grafice
  • Virtual Families 2 vás nechá vybudovat rodinu přímo z displeje telefonu
  • Animal Crossing: Pocket Camp se vám bude líbit, když máte radši zvířátka než lidi

Idle Life Sim – Simulator Game

Mobilní titul Idle Life Sim dostupný jak na Android, tak na iOS, je prakticky jen kopií The Sims. Ano, nabízí sice odlišnou stylizovanou grafiku, samotný postup hraní je ale shodný. Vytvoříte si postavu, vybudujete pro ní domov, najdete práci a začnete tvořit sociální vazby na postavičky ze sousedství.

Idle Life Sim nestojí ani korunu, nicméně obsahuje řadu mikrotransakcí a obsahuje také reklamy. Důležité je i zmínit, že bez Wi-Fi hru nespustíte a pokud nerozumíte anglicky, asi pro vás nebude to pravé ořechové.

Chybí vám na telefonu pořádná hra The Sims? Vyzkoušejte tyhle tři alternativy zdarma
i Zdroj: Codigames / Google Play

Virtual Families 2

Neméně oblíbená “jakoby-Sims” hra na mobilní zařízení. Druhý díl s podtitulem Our Dream House láká na péči o rodinu a o její dům. Dílo samozřejmě umožňuje přizpůsobit si jednotlivé rodinné příslušníky, samotný domov a také postupně upravovat jejich životní cesty. V jedné z posledních aktualizací dokonce přibyli kočky a psi.

Ani titul od studia Last Day of Work neumí česky a obsahuje vypečené mikrotransakce. Uživatelé v recenzích se ještě zmiňují o občas špatně pochopitelném ovládání a notoricky známém “čekání”, kdy se vám doplňuje energie pro další hraní (pokud se vám nechce čekat, můžete si energii přikoupit za reálné peníze). Zahrajete si na Androidu i iOS.

Animal Crossing: Pocket Camp

Fanouškům her od Nintenda asi netřeba Animal Crossing dlouze představovat. Mobilní derivát se zjednodušenou vizuální stránkou nás bere do kempu, který představuje celý herní svět. Můžete jej vylepšovat, interagovat s dalšími postavičkami nebo provádět aktivity typu rybaření, zahrádkaření či dekorování vašeho kempu, aby se v něm návštěvníci cítili dobře.

Chybí vám na telefonu pořádná hra The Sims? Vyzkoušejte tyhle tři alternativy zdarma
i Zdroj: Nintendo / Google Play

Stejně jako dvě výše zmíněné mobilní hry, také Animal Crossing: Pocket Camp je zdarma na Android i iOS, ale nepodporuje českou lokalizaci a bohužel si i on značně rozumí s mikrotransakcemi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama