Chladnokrevná Ash řádí v traileru pro 11. sezónu Apex Legends
i Zdroj: Hrej.cz
Apex Legends Novinka Chladnokrevná Ash řádí v traileru pro 11. sezónu Apex Legends

Chladnokrevná Ash řádí v traileru pro 11. sezónu Apex Legends

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 10. 2021 10:50

Trailer k 11 sezóně Apex Legends naznačuje, že se hrdinové pořádně zapotí, a to nejen kvůli tomu, že budou válčit na tropickém ostrově. Do hry totiž vstupuje chladnokrevná Ash, která má slabost pro ostré čepele a velmi zákeřné praktiky.

Reklama

  • Trailer předvádí dovednosti hrdinky Ash
  • V záběrech je představena také mapa Storm Point
  • 11. sezóna startuje 2. listopadu

O schopnostech nové postavy se můžeme dočíst na oficiálních stránkách. Jako taktickou dovednost využívá Arc Snare. Pokud čepel zasáhne nepřítele, udělí mu poškození a k tomu ho ještě znehybní. Tím se z něj samozřejmě stává velmi snadný cíl. Pasivní schopností je Marked for Death. Ash totiž disponuje speciální mapou, na níž se objevují poslední deathboxy, zároveň se označují přeživší útočníci, ty pak může nenápadně stopovat. Ultimátním skillem je Phase Breach, jednosměrný portál na určené místo.

Trailer se však zaměřuje také na další novinky, třeba na mapu Storm Point zasazenou na tropický ostrov. Kolem pobíhají hladové potvory, pro něž legendy představují chutný oběd. K rychlým přesunům je možné využít speciální vozítka, dle záběrů to vypadá, že si s nimi hráči užijí hodně zábavy. Storm Point je zatím největší mapou v Apex Legends.

Chystá se samozřejmě také další battle pass, některé kosmetické předměty se taktéž mihnou v traileru. Apex Legends Season 11: Escape startuje 2. listopadu na všech dostupných platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama