Český výrobce doplňků stravy MADMONQ vydává limitovanou edici, chce hráče nabádat k péči o své zdraví
i Zdroj: MADMONQ
Novinka Český výrobce doplňků stravy MADMONQ vydává limitovanou edici, chce hráče nabádat k péči o své zdraví

Český výrobce doplňků stravy MADMONQ vydává limitovanou edici, chce hráče nabádat k péči o své zdraví

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 12. 2022 10:00 2

Doplněk stravy MADMONQ budou znát především ti, kteří se aktivně věnuji Twitchi. Právě zde totiž firma působí vůbec nejaktivněji. První roky se soustředila čistě na český trh, postupem času jí ale zdejší rybníček začal být malý a firma, který si v česku vyrábí nakopávací tablety, dnes působí i v zahraničí a v minulosti sponzorovalo například obrovský CS:GO Turnaj BLAST Premier.

Reklama

  • Česká firma MADMONQ spouští marketingovou kampaň okolo nové limitované edice MADMONQ a CHAMPION
  • Chce hráče nabádat k péči o své zdraví

Tabletky MADMONQ lákají na čistě přírodní složení, které vás s pomocí různých unikátních ingrediencí mají nabudit podobně jako kafe nebo jiné „nakopávače“ – avšak zdravě. Tomuto principu v květnu vložilo důvěru několik firem a MADMONQ si připsal investici zhruba 40 milionů korun. 

V rámci své cesty si také MADMONQ nově připravil další limitovanou edici, ve které nalezneme nejen nakopávací tabletky, ale také multivitamín CHAMPION a speciální klávesu pro mechanické klávesnice ve tvaru srdce. Tím chce výrobce opět připomenout hráčům, jak důležité je pečovat o své zdraví. Klávesa byla vyrobena 3D tiskem a dodělána ručně, celkem je k dispozici pět tisíc kusů této edice. Jak informuje MediaGuru, společně s tím MADMONQ spustil také svou největší kampaň, do které jsou zapojeni největší influenceři české herní scény.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama