Výrobce doplňků pro hráče Madmonq představuje tablety Champion
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Výrobce doplňků pro hráče Madmonq představuje tablety Champion

Výrobce doplňků pro hráče Madmonq představuje tablety Champion

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 11. 2021 11:19

Společnost Madmonq, český výrobce doplňků stravy pro hráče, představila nový produkt s názvem Champion. Ten by měl být komplexním denním doplňkem stravy doplňujícím nedostatky různých živin nebo vitamínů.

Reklama

  • Český výrobce výživových doplňků pro hráče Madmonq představuje novou řadu tablet
  • Ty nesou název Champion, mají být komplexní a neobsahují kofein ani cukr

Výrobce tím navazuje na svůj dosavadní sortiment výrobků, který především hráčům nabízí od roku 2017. S novinkou se Madmonq prý snaží bojovat proti nezdravému životnímu stylu aktivních hráčů a předcházet jejich obvyklým zdravotním problémům. Oproti klasickému sortimentu povzbuzovačů by tedy Champion měl fungovat spíše jako klasický doplňek stravy. Tablety neobsahují kofein ani cukr.

„Alarmující množství zkušených i začínajících hráčů čelí nebezpečným hrozbám způsobený nadměrným hraní. Videoherní průmysl, jedno z nejrychleji rostoucích odvětví současnosti, však téma zdraví doposavad spíše opomíjí,“ upozorňuje výrobce.

Podobně jako u ostatních výrobků nabízí Madmonq vedle klasické varianty nákupu balení s 30 žvýkacími tabletami (465 korun) i možnost měsíčního předplatného ve výši 420 korun s dopravou zdarma.

Kromě Madmonq se ve sféře doplňků stravy mířených na hráče na české scéně pohybují například i firmy Godlike (prášek obsahující kofein), Alchemistr (tablety s kofeinem) nebo Instinkt (tablety s kofeinem).

I když všichni výrobci deklarují pozitivní účinek na zdraví i výkon při hraní, nebo práci, řízení, studiu a dalších činnostech, zatím neexistuje žádná nezávislá studie, která by účinek jednotlivých výrobků potvrzovala nebo vyvracela.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama