Český projekt 1428: Shadows over Silesia finišuje v kampani na Hithitu, ještě ale není vyhráno
i Zdroj: KUBI Games
1428: Shadows over Silesia Novinka Český projekt 1428: Shadows over Silesia finišuje v kampani na Hithitu, ještě ale není vyhráno

Český projekt 1428: Shadows over Silesia finišuje v kampani na Hithitu, ještě ale není vyhráno

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 9. 2021 12:39

Začátkem září jsme informovali o české adventuře 1428: Shadows over Silesia, za níž stojí Petr Kubíček. Na Hithitu si řekl o finanční podporu od fanoušků, která by mu pomohla dotáhnout projekt do zdárného konce. Crowdfundingová kampaň bude pomalu končit, stále však pár korun chybí.

Reklama

  • Adventura 1428: Shadows over Silesia bojuje o poslední peníze
  • Zbývá vybrat zhruba 70 tisíc korun
  • Autor připravil stream, v němž popovídal o vývoji

Petr Kubíček potřebuje na dokončení vývoje půl milionu korun. Do konce kampaně zbývá necelý týden a něco málo přes 70 tisíc, alespoň tedy v době psaní tohoto článku. Velké finále bude zřejmě velmi napínavé, s trochou štěstí by se ale mohlo vše podařit.

V rámci kampaně se objevily další materiály, třeba video s nepovedenými záběry z natáčení doprovodného videa, u kterého se Petr evidentně pořádně zapotil. Příprava celé kampaně zabrala zhruba měsíc. 

Vás by ale měla spíš zajímat samotná hra. O ní se můžete více dozvědět v naší novince, detailnější informace pak najdete přímo na Hithitu. Pokud dáváte přednost videu, podívejte se na stream, v němž Petr představil aktuální verzi hry a popovídal o zajímavostech z jejího vývoje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama