1428: Shadows over Silesia na Hithitu slaví úspěch. Přes 100 % se přehoupla chvíli před koncem kampaně
i Zdroj: Hrej.cz
1428: Shadows over Silesia Novinka 1428: Shadows over Silesia na Hithitu slaví úspěch. Přes 100 % se přehoupla chvíli před koncem kampaně

1428: Shadows over Silesia na Hithitu slaví úspěch. Přes 100 % se přehoupla chvíli před koncem kampaně

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 10. 2021 12:39

Mezi úspěšné české herní crowdfundingové kampaně se zařadil další projekt. Magických 100 % vybírané částky překonal husitský titul 1428: Shadows over Silesia studia KUBI Games vedeného Petrem Kubíčkem. Hra tak oficiálně vyjde, a to v roce 2022. Autoři jsou vděční a děkují celé herní komunitě, která už přislíbila více než 510 tisíc korun.

Reklama

  • Český projekt 1428: Shadows over Silesia vybral požadovanou částku na Hithitu
  • Byly to ale nervy, 100 % padlo jen pár dní před koncem kampaně
  • Autor přidává novou odměnu, hra vyjde v roce 2022
  • Vyzkoušet si ji můžete za pár týdnu v Brně

Na rozdíl od kolegů ze SleepTeamu, kteří před pár měsíci na nové Bulánky skrze Startovač vybrali 1460 procent původní částky a splněno měli jen dvě hodiny po začátku kampaně, si musel Petr Kubíček ještě před pár dny kousat nehty. Poslední desítky procent totiž na účet projektu přibývaly jen velmi pomalu. V současnosti (momentě psaní těchto řádků), dva dny a dvacet hodin před ukončením kampaně, může autor počítat s 517 tisíci korun od 520 přispěvatelů. Hra tedy dosáhla minimálně 103 % původního cíle.

„Opět se ukázalo, že česká videoherní komunita stojí za to! Na oslavu si otevřete láhev oblíbeného nápoje a připijte! Jste skvělí!“ poděkoval všem podporovatelům Kubíček na Hithitu. V souvislosti s tím zpřístupnil i novou odměnu pro podporovatele, která prý byla velmi žádaná. Jde o možnost samostatné koupě trička a odznáčku.

„Stále nepolevujeme! Každé další procento navíc nám může pomoci hru udělat lepší a posune ji dál! Čím větší bude finanční polštář, tím více si budeme moci vyskakovat a přinést do hry další zajímavé fíčury, na které by třeba nezbyl čas,“ připomíná a prosí hráče o další podporu, která může udělat hru ještě lepší.

A co dál? Nyní se KUBI Games můžou vrhnout na dotáhnutí hry do finální podoby, kterou bychom měli vidět někdy příští rok. K testovací verzi se ale samozřejmě dostaneme dříve. Petr Kubíček lákal například na akci Game Access Connect na brněnském výstavišti, kde měla být hra k vyzkoušení. Výstava však byla zrušena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama