Remastery Mass Effect prodejně překvapily i EA. Společnost chce do série dále investovat
i Zdroj: Hrej.cz
Mass Effect Novinka Remastery Mass Effect prodejně překvapily i EA. Společnost chce do série dále investovat

Remastery Mass Effect prodejně překvapily i EA. Společnost chce do série dále investovat

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 8. 2021 12:00

Série Mass Effect zažila v uplynulých letech velký neúspěch v podobě Andromedy. Ta se při vydání střetla s lavinou negativních ohlasů, posměšnými videi a nepříliš vysokými hodnoceními kritiků, a studio BioWare díky tomu zažilo velký převrat – montrealská pobočka byla nejdříve ponížena do stavu podpůrného studia EA a následně jí gigant úplně zrušil, stejně jako plány pro další DLC.

Reklama

  • EA potvrdilo, že prodeje Mass Effect byly velice dobré
  • Dokonce překonaly očekávání vedení
  • Série se tak dočká dalších investicí

Vývojáři z obou stran ale fanoušky uklidňovali, že na sérii nezanevřou, čemuž hráči i kvůli fiasku Anthemu moc nevěřili. Nakonec jsme se ale dočkali oznámení Mass Effect: Legendary Edition, remasterované trilogie, která vyšla letos v květnu. Ta sice přišla s menšími technickými problémy, nakonec si ale mezi hráči našla své místo a na Steamu si drží velice pozitivní hodnocení.

To, že je o sérii stále zájem, nakonec potvrdily i prodeje. EA sice nesdílelo přesná čísla, dle ředitele EA Andrewa Wilsona byly ale prodeje velice dobré, dokonce lepší, než společnost očekávala. Společnost tak slíbila další investice do série, což nakonec BioWare potvrdilo s oznámením nového pokračování Mass Effectu. My doufáme, že tentokrát studio BioWare, i přes odchod spousty důležitých tváří, nezklame a dotáhne do úspěšného konce jak nový Dragon Age, tak návrat do vesmíru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama