Capcom potvrzuje vlastní showcase. Dočkáme se jej příští týden, a to i s oslavou dalšího výročí společnosti
i Zdroj: Capcom
Novinka Capcom potvrzuje vlastní showcase. Dočkáme se jej příští týden, a to i s oslavou dalšího výročí společnosti

Capcom potvrzuje vlastní showcase. Dočkáme se jej příští týden, a to i s oslavou dalšího výročí společnosti

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

6. 6. 2023 09:25

Podobně jako mnoho dalších i japonský Capcom drží řadu. Společnost Capcom nově tedy také oznámila, že příští týden uspořádá vlastní herní konferenci, aby se fanoušci mohli sami podívat, co jim studio chystá. Capcom Showcase 2023 začíná z našeho pohledu o půlnoci z 12. června na 13. června a bude trvat přibližně 36 minut. Jak ovšem připomíná IGN, možná nás nečeká příliš nových oznámení. Přibližně třicetiminutová show stejného názvu totiž loni upozornila především na příchod nových detailů k již oznámeným či vydaným hrám, jako např. Monster Hunter Rise: Sunbreak, Exoprimal a Resident Evil.

Reklama

  • Capcom se připojuje ke zbylým společnostem, které si pořádají vlastní akci
  • Jeho přibližně půlhodinový Capcom Showcase se uskuteční z půlnoci 12. na 13. června
  • Event oslaví také 40 let od založení Capcomu

Jak ukazuje výčet akcí, které nás čekají a neminou, načasování eventu je rovněž poměrně pozoruhodné. Kromě toho, že těsně míjí nedělní akci Microsoftu nebo sobotní Future Games Show, už zítra dorazí i akce zaměřená čistě na Monster Hunter Rise: Sunbreak. Takže pokud bude hra tam, lze čekat, že na předváděčce již zřejmě nebude. Nebo alespoň nejspíše.

Bez ohledu na to, zda se tak stane, důležité je ovšem to, že tam budou jiné hry. A že jich je na výběr poměrně hodně. Včetně mobilního Monster Hunteru je možné, že uvidíme např. chystaný port Ghost Trick: Phantom Detective, který letos vyjde na Switch, dinosauří akci Exoprimal vycházející už příští měsíc, a dále Dragon's Dogma 2. Možná je také Pragmata, ale zde je to takové nejisté. Ačkoli totiž tato hra stále drží vydání pro letošní rok, veřejnosti se ukázala jen jednou, a to v roce 2020, kdy vystoupila skrze CGI trailer. Její možná prezentace by však mohla pomoci. Minimálně už jen proto, že se při odhalení PS5 hra zapsala do paměti hráčů poměrně výrazně a jelikož by to bylo i důkazem, že vývoj pokračuje zdárně.

Kde vývoj zdárně pokračuje, a nejspíše by nás o tom nemusel nikdo ujišťovat, je mobilní trh. Jak už jsme tedy zmínili výše, nelze vyloučit ani to, že během akce uvidíme mobilní Monster Hunter Now, který vyvíjí tvůrci Pokémon Go a má vyjít ještě letos v září.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama