Call of Duty: Warzone představuje spoustu novinek, dorazí nové náboje, lokace i bombardér
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Warzone Novinka Call of Duty: Warzone představuje spoustu novinek, dorazí nové náboje, lokace i bombardér

Call of Duty: Warzone představuje spoustu novinek, dorazí nové náboje, lokace i bombardér

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 2. 2022 12:39

Call of Duty: Vanguard společně s battle royale segmentem Warzone konečně odhalují druhou sezónu, včetně nového tématu a obsahu, který do hry dorazí. Děje se tak po několikatýdenním odkladu, způsobeným různými technickými i balančními chybami ve hře.

Reklama

  • Activision představuje novinky pro Call of Duty Warzone i Vanguard
  • Battle royale se rozroste o nové lokace, zbraně i vozidla

Cinematic trailer nás především uvádí do příběhového pozadí obsahových přídavků. Elitní jednotka Task Force Yeti se má pokusit zmocnit zbraně Nebula V, mise ale přijde nazmar. Smrtelný jed se tak začne šířit do všech koutů světa, což ovlivní i mapu a zbraně ve Warzone. Vojáci mohou použít Nebula náboje, které po sestřelení nepřítele vypustí jedovatá oblaka plynu. To stejné platí o Nebula bombě ve formě kufříku, po jehož výbuchu se začne šířit celá oblast plynu podobná zóně, která ohraničuje mapu.

Přídavky spojené přímo se smrtelným jedem uzavírá obrněný transportér pohybující se po předem určené trase. Jeho dva automatické kulomety začnou pálit po každém, kdo se přiblíží, přičemž po dosažení kritické hranice životů si posádka přivolá i vzdušnou podporu. Těm nejlepším hráčům, jimž se podaří behemota zničit, bude přislíbena velice cenná kořist, ve vzácných případech právě Nebula bomba.

Mapa Pacifiku dostane i nové lokace. Chemická továrna se objeví mezi doly a přístavem. Oproti bývalé továrně je komplex o něco rozlehlejší, především jej ale stráží vojáci, které musíte ve své cestě za kořistí zabít. Při prozkoumávání vnitřních chodbiček si hráči musí dát pozor i na přítomné pasti. Pokud máte zájem spíše o podzemní stavby, po celé mapě se nově vyrojí sedm bunkrů, opět střežených nepřátelskými vojáky.

Call of Duty: Warzone představuje spoustu novinek, dorazí nové náboje, lokace i bombardér
i Zdroj: Hrej.cz

Tady aktualizace rozhodně nekončí. Do arzenálu vozidel se přidá další letecký prostředek, vojenský bombardér. Ten může v mžiku seslat zkázu nejen na protiletecká vozidla, ale taktéž loadout dropy. Posledním přídavkem v rámci obsahu je horkovzdušný balón, nabízející možnost vystoupat do oblak a s pomocí padáku se přemístit po mapě. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama