Budou padat hlavy. Další Assassin’s Creed má nabídnout brutálnější souboje
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Budou padat hlavy. Další Assassin’s Creed má nabídnout brutálnější souboje

Budou padat hlavy. Další Assassin’s Creed má nabídnout brutálnější souboje

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 3. 2024 12:00

Objevily se nové informace ohledně dalšího příspěvku v sérii Assassin’s Creed. Vývojáři údajně pracují s vylepšeným enginem.

Reklama

  • Assassin’s Creed Red spoléhá na brutálnější souboje
  • Autoři chystají evoluci systému výstavby vlastní osady
  • Díky novému enginu došlo k vylepšení parkouru, animací a dalších prvků

Insider Tom Henderson servíruje další várku informací k následujícímu dílu série Assassin’s Creed. Řeč je o hře s kódovým označením Red, která se oproti předchůdcům bude v lecčem odlišovat.

Jedním z důvodů je využití vylepšené verze enginu Anvil, o níž mluví jako o Anvil Pipeline. Ta umožňuje využívat pokročilejšího ray tracingu, geometrie a globální iluminace. Engine zároveň poskytuje unifikovaný výchozí bod, o který se opírají týmy pracující na dalších dílech.

Pořádná výzva. Assassin’s Creed Mirage již nabízí permadeath režim
i Zdroj: Ubisoft

Pořádná výzva. Assassin’s Creed Mirage již nabízí permadeath režim

Ubisoft uvolnil další aktualizaci pro Assassin’s Creed Mirage, její součástí je mimo jiné Full Synchronization Challenge.

20. 2. 2024 12:00

Díky pozměněnému enginu se údajně můžeme těšit na přepracované animace, parkour, dynamický systém střídání dne a noci a mnoho dalších úprav. Souboje by podle Hendersona měly vycházet z Valhally, autoři ale kladou větší důraz na gore prvky, podle všeho dojde i na dekapitace.

Vývojáři také pracují na evoluci systému budování vlastní osady, s nímž jsme se setkali právě ve Valhalle. Henderson zmiňuje možnost stavět budovy na vybraných místech, upravovat jejich interiéry, exteriéry a tak dále. 

Hra by měla být blíže představena v nadcházejících měsících, předchozí zprávy poukazovaly na květen. Ubisoft počítá s tím, že další díl odbaví nejpozději v březnu příštího roku, zřejmě se však dočkáme již letos.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama