Britští Ballistic Moon zřejmě pracují na AAA exkluzivitě pro PlayStation 5. Odkazuje na to herečka na svém LinkedInu
i Zdroj: Ballistic Moon
Novinka Britští Ballistic Moon zřejmě pracují na AAA exkluzivitě pro PlayStation 5. Odkazuje na to herečka na svém LinkedInu

Britští Ballistic Moon zřejmě pracují na AAA exkluzivitě pro PlayStation 5. Odkazuje na to herečka na svém LinkedInu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 8. 2022 08:37 1

Nezávislé studio Ballistic Moon tvořené řadou velmi zkušených kreativců zřejmě táhne za jeden provaz se Sony a PlayStationem. Tým z britského Farnborough oficiálně uvádí, že pracuje na hře v Unreal Engine 5 pod záštitou “světového vydavatele”. Jedna z klíčových hereček ale na svém LinkedInu propálila, že jde o Sony.

Reklama

  • Mladé studio Ballistic Moon zřejmě pracuje na AAA hře pro Sony
  • Nejspíš půjde o příběhový titul ve stylu her od Quantic Dream nebo Supermassive

Studio před pár dny na Twitteru zveřejnilo snímky ze záznamu motion capture, kde herečka Nicole Miners propůjčuje své grimasy a pohyb těla postavám Emily a Hannah. Miners následně na svém LinkedInu uvedla, že takzvaný Project Bates tvoří pro Sony Interactive Entertainment. Logické spojení tak velí, že zmíněným “světovým vydavatelem” je právě Sony a Ballistic Moon tvoří další z titulů pro line-up PlayStationu.

Motion picture projektu navíc vede Joshua Archer se zkušenostmi z Horizon Zero Dawn, Until Dawn nebo Forza Horizon 3. Zakladateli Ballistic Moon pak jsou Neil McEwan, Chris Lamb nebo Duncan Kershaw, veteráni kteří se podíleli na Heavy Rain, Sleeping Dogs, Until Dawn, Syndicate nebo Madden NFL. Tým vznikl v roce 2019 a má velmi pěkně zpracovaný oficiální web.

Samotný projekt je sice ve velmi rané fázi vývoje, má ale hodně hrát na emoce, čemuž odpovídají i snímky z motion capture. Společně s historií autorů lze předpokládat, že bude studio navazovat na odkaz titulů Quantic Dream a PlayStation se dočká dalšího interaktivního filmu. Studio aktivně nabírá nové zaměstnance a autoři se už dříve pochlubili tím, že jejich zajímavý náčrt hry velmi rychle našel zájem vydavatele (díky PushSquare).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama