Bright Memory se blýská v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bright Memory se blýská v novém traileru

Bright Memory se blýská v novém traileru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

31. 7. 2020 09:58 3
Reklama

Když Microsoft letos v květnu prezentoval tituly od third-party vývojářů, jen málo se jich přiblížilo představám o next-gen zážitku. Dechberoucí grafické zpracování předvedla akce Bright Memory: Infinite, jejíž vizuál navíc podtrhla skutečnost, že je dílem jednoho jediného člověka. Nyní je k dispozici nový trailer.

Záběry se objevily v rámci digitální akce ChinaJoy 2020. Ukazují hlavní hrdinku, kolem níž se bude točit celý příběh. Shelia pracuje pro společnost Supernatural Science Research Organization, které teroristická skupina ukradne speciální substanci, s níž je možné překonat smrt. Vyšetřování navíc komplikuje podezřelé prolínání světů.

Vývojář Xiancheng Zeng staví hru na technologii Unreal Engine 4. Právě skutečnost, že jde o dílo jednoho člověka, udělala hře slušnou reklamu. Tato informace je ostatně uvedena i v titulku čerstvého traileru. Dnes už se ale příliš nemluví o kontroverzní minulosti, s níž musel autor zabojovat. Kdysi totiž tvrdil, že je autorem všech prvků ve hře, ať už jde o animace, modely, nebo o hudbu. Časem přiznal, že jde o assety, což by samo o sobě nebylo nic zvláštního. Zeng však bohužel za značnou část obsahu nikdy nezaplatil a velké úsilí věnoval výrazným úpravám, aby za sebou zahladil stopy. To se mu ale nepodařilo a poté, co se hra stala malou senzací, všimli si své práce skuteční autoři.

Není úplně jasné, zda se všichni skuteční tvůrci dočkali kompenzace, Zeng se ale s problémem patrně nějak popral. Nyní má nakročeno k velkému úspěchu. Hra míří na PC a na aktuální i příští generaci konzolí, konkrétní datum vydání nicméně stále není známo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama