Blíží se další bezplatný týden pro Fallout 76
i Zdroj: Hrej.cz
Fallout 76 Novinka Blíží se další bezplatný týden pro Fallout 76

Blíží se další bezplatný týden pro Fallout 76

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 6. 2021 18:00

Stejně jako v loňském roce se i letos hráči dočkají možnosti vypravit se do radioaktivní pustiny v multiplayerovém Falloutu 76. Bethesda totiž chystá další Free Week, v rámci kterého bude veškerý obsah dostupný hráčům úplně zdarma, a to v době mezi 10. a 16. červnem. Pokud jste se tedy Falloutu 76 kvůli jeho špatné reputaci vyhýbali, nyní máte možnost vyzkoušet, jak se po letech práce a oprav hraje.

Reklama

  • 10. až 16. června proběhne bezplatný týden Falloutu 76
  • Veškerý obsah bude dostupný hráčům zdarma
  • Postup si pak můžou přenést do dalšího hraní

Podobná akce proběhla i loni v říjnu. Stejně tak letos dostanou hráč přístup ke všemu dostupnému obsahu včetně prémiového předplatného Fallout 1st a dosud vydaných DLC. Veškerý dosažený postup se pak pochopitelně přenese i do dalšího hraní.

Fallout 76 vyšel na konci roku 2018 a vyvolal mezi fanoušky velmi rozpačité reakce. Část hráčů si otevřený svět a svobodu činností užívala, spousta fanoušků ale Fallout 76 považovala za nejhorší možný směr, kterým se série vůbec mohla vydat. Ve hře navíc chyběla spousta obsahu. Podobně jako v případě vesmírného No Man’s Sky (který také při vydání hráče spíše naštval) se autoři v dalších měsících a letech snaží hru přepracovat. Na začátku loňského roku vyšlo obří rozšíření Wastelanders, které přineslo mimojiné postavy řízené umělou inteligencí. Na konci loňského roku hru obohatilo další velké rozšíření Steel Dawn.

V současnosti se do Falloutu 76 chystá pátá sezóna obsahu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama