Bláznivý univerzitní tycoon Two Point Campus vyjde v květnu, k dispozici je nový trailer
i Zdroj: Sega
Two Point Campus Novinka Bláznivý univerzitní tycoon Two Point Campus vyjde v květnu, k dispozici je nový trailer

Bláznivý univerzitní tycoon Two Point Campus vyjde v květnu, k dispozici je nový trailer

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 1. 2022 11:12

Na úspěch Two Point Hospital brzy naváže Two Point Campus, který bude minimálně stejně šílený jako jeho předchůdce. Sega se rozhodla, že nastal správný čas na oznámení termínu vydání.

Reklama

  • Sega oznamuje termín vydání Two Point Campus
  • Hra dorazí 17. května
  • Trailer upozorňuje na možnost učinit předobjednávku

Univerzitní tycoon bude k dispozici od 17. května. Už nyní je možné si jej předobjednat, autoři při této příležitosti připravili nový trailer. Základní pilíře Two Point Campus jsou v podstatě shodné s principy předchůdce. V první řadě je třeba položit základní kámen a poté pomalu pokračovat ve výstavbě univerzity. Nejdůležitější je samozřejmě samotná budova, katedry a učebny, je ale dobré zapracovat také na detailech, sem tam zasadit okrasnou květinu, přihodit lavičku, sochu nebo automat na pamlsky.

Poté už nic nebrání zahájení prvního semestru. Výuka se samozřejmě neobejde bez zkušených profesorů, možná ale bude těžké najít pedagogy pro úzce profilované předměty, univerzita totiž hodlá vyučovat rytířství nebo přípravu obřích pokrmů. Nesmíme ale zapomenout ani na volný čas nevyřáděných studentů, dojde na večírky, koncerty a tradiční bratrstva/sesterstva v rámci studentských spolků.

Two Point Campus bude dostupný na všech oblíbených platformách, konkrétně na PC a na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama