BioWare se vyjadřuje ke stavu Andromedy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BioWare se vyjadřuje ke stavu Andromedy

BioWare se vyjadřuje ke stavu Andromedy

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 3. 2017 07:32 21
Reklama

Nové pokračování oblíbené vesmírné sci-fi ságy Mass Effect je na trhu již týden a ohlasy na něj jsou…kontroverzní. Nemá smysl znovu zabředávat do diskuze o nepovedených animacích a bizarních chybách, které se ve hře objevují. Podstatné je, že si vývojáři z BioWare jsou problémů vědomi a zjevně před nimi nestrkají hlavu do písku.

Studio totiž na Twitteru vydalo oficiální prohlášení, cílené na všechny hráče, kteří si Andromedu pořídili. V několika odstavcích děkují za zpětnou vazbu komunity, ať už tu pozitivní, tak i tu kritickou. Je rozhodně sympatické, že i přes problematický launch studio komunikuje a nestaví se k problému tak, jako například tým z Hello Games, který měsíce po vydání loňského No Man's Sky neposkytl žádné vyjádření, ačkoli před vydáním hry patřil jeho Twitter k těm velice aktivním.

„Od světového vydání Mass Effect: Andromeda uplynul týden a my jsme velice nadšeni z toho, že hráči konečně mohou zažívat vše, na čem jsme tak tvrdě pracovali. Dostali jsme od vás četnou zpětnou vazbu, některou pozitivní, jinou zas kritickou. Zpětná vazba je zásadní součástí naší snahy o kontinuální podporu hry. Nemůžeme se dočkat, až se s vámi 4. dubna podělíme o naše aktuální plány. Mezitím nám určitě posílejte feedback dál. Náš tým naslouchá, tvrdě pracuje na sbírání informací a plánování řešení, které má vylepšit a dál stavět na základech Mass Effectu: Andromeda. Děkujeme za vaši podporu a účast na této pouti.“

O budoucích úpravách Andromedy se tedy více dozvíme příští úterý. Bude rozhodně velice zajímavé sledovat, jakým způsobem budou vývojáři se hrou nadále pracovat a do jaké míry se jim podaří problematické části hry opravit či vylepšit. O dalším vývoji situace kolem Andromedy vás samozřejmě budeme informovat, jakmile se BioWare podělí o své plány. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama