BioWare mobilizuje všechny síly, aby dokončilo vývoj Dragon Age: Dreadwolf. Do akce jdou vývojáři Mass Effectu i navrátilec Mark Darrah
i Zdroj: BioWare / Electronic Arts
Byznys Dragon Age 4 Novinka BioWare mobilizuje všechny síly, aby dokončilo vývoj Dragon Age: Dreadwolf. Do akce jdou vývojáři Mass Effectu i navrátilec Mark Darrah

BioWare mobilizuje všechny síly, aby dokončilo vývoj Dragon Age: Dreadwolf. Do akce jdou vývojáři Mass Effectu i navrátilec Mark Darrah

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 3. 2023 14:56

Studio BioWare šlape ve vývoji chystaného pokračování série Dragon Age na plný plyn. Společnost Electronic Arts totiž oznámila, že se na hře nyní podílí i tým jinak zodpovědný za sérii Mass Effect a k vývoji se vrací bývalý výkonný producent Mark Darrah. Upozornil na to magazín GamesBeat.

Reklama

  • Na Dragon Age: Dreadwolf pracují i autoři Mass Effectu a bývalý producent Mark Darrah
  • Hra je v postprodukční fázi a dotahuje se

Firma se tak zřejmě snaží maximalizovat šanci na úspěch. Hra dospěla do postprodukční fáze vývoje, kdy je potřeba každá ruka a myslící hlava, zatímco vývoj chystaného pokračování Mass Effectu může jít spíše stranou. Na něm má údajně pracovat jen pár jádrových tvůrců.

Návrat Marka Darraha také může být pro fanoušky série dobrým znamením. Producent se do značné míry podílel na všech třech dosud vydaných dílech. V roce 2020 ale BioWare trochu překvapivě opustil (společně s generálním manažerem Caseym Hudsonem). Teď se vrací jako konzultant a má zúročit svá léta zkušeností.

"Dreadwolf nadále vylepšujeme a zdokonalujeme a zaměřujeme se na věci, které jsou pro naše fanoušky nejdůležitější. Při dalším propojování tohoto nového zážitku s odkazem série se k týmu jako konzultant připojí Mark Darrah, který s sebou přináší dlouholeté zkušenosti s prací na Dragon Age. Jsme hrdí na to, že máme tento tým se silným vedením v čele, který společně pracuje na realizaci vize, kterou pro hru máme," okomentoval novinku současný generální manažer Gary McKay.

Podívejte se na uniklé video z Dragon Age: Dreadwolf. Soubojový systém více než starší díly připomíná God of War
i Zdroj: BioWare

Podívejte se na uniklé video z Dragon Age: Dreadwolf. Soubojový systém více než starší díly připomíná God of War

Dragon Age: Dreadwolf koluje prostřednictvím údajných záběrů na internetu. Vezmeme-li v úvahu vše, co bylo o hře již…

5. 2. 2023 18:15

GamesBeat připomíná, že odklánění částí týmů na pomoc dokončování her není ničím neobvyklým. Typickým příkladem je série Battlefield, kterou DICE pravidelně pomáhají dokončit různá menší studia pod křídly EA.

Datum vydání Dragon Age: Dreadwolf zatím neznáme. Podle těchto zpráv by se ale nějaké oficiální informace mohly pomalu blížit. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama