Bezplatná aktualizace New Pokémon Snap přináší spoustu nového obsahu
i Zdroj: Hrej.cz
New Pokémon Snap Novinka Bezplatná aktualizace New Pokémon Snap přináší spoustu nového obsahu

Bezplatná aktualizace New Pokémon Snap přináší spoustu nového obsahu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 8. 2021 10:16

Povedený dubnový simulátor safari New Pokémon Snap se dočkal první velké aktualizace. Ta vedle úprav nedostatků přináší poměrně slušnou zásobu nového obsahu, hráči můžou vyrazit do třech nových oblastí, kde spatří více než dvacet Pokémonů, kteří se v původní hře nevyskytovali. A to všechno samozřejmě zadarmo.

Reklama

  • Velká aktualizace pro New Pokémon Snap přináší spoustu novinek
  • Nechybí tři nové oblasti a dvacet nových Pokémonů
  • To doplňují změny pro pohodlnější hraní

Verze označená 2.0.0 přináší oblasti Secret Side Path, Mightywide River a Barren Badlands. V nich se setkáte s dvaceti novými druhy stvoření včetně Snorlaxe, Gyaradose nebo Psyducka. Barren Badlands vás zavedou do pustých oblastí ostrova Voluca, které bičuje suchý vítr. Tady uvidíte charakteristické gejzíry i mraky jedovatého plynu. Výrazně mírumilovnější je Mightywide River, veletok který pitnou vodou zásobuje celý ostrov Belusylva. Jde o ideální místo k pozorování sladkovodních Pokémonů a chybět nebudou ani divoké peřeje.

Nejzajímavější novou oblastí je Secret Side Path, nenápadná boční cestička v přírodním parku ostrova Floria. Aby se do ní průzkumný modul NEO-ONE vůbec vmáčkl, musí se výrazně zmenšit. Na cestě tak hráč bude pozorovat hmyzí Pokémony, kteří vypadají jako obři.

Vedle nového obsahu aktualizace přidává i nové tituly, ikony profilů, filtry, dekorace do fotoalb nebo rámečky. Hra také vyřešila několik otravných nedostatků. Nově tak lze vybírat úroveň výzkumu i při restartování levelu, do tábora se lze vrátit bez vyhodnocování snímků a o splnění LenTalk mise budete vědět už v momentě vyfocení kýžené fotografie.

Aktualizace by měla být dostupná od dnešního rána. Tak hybaj stahovat!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama