BenQ Školní ajťák startuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BenQ Školní ajťák startuje

BenQ Školní ajťák startuje

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

10. 4. 2014 10:13 6
Reklama

BenQ Školní Ajťák je soutěž pro studenty středních škol z České republiky, ve které mohou porovnat své znalosti z oblasti IT. BenQ Školní Ajťák je populární českou středoškolskou IT soutěží, ve které studenti odpovídají na otázky rozdělené do tří kategorií - lehké, středně těžké, těžké z oboru IT, hardwaru, moderních technologií a sociálních sítí. Do celorepublikového finále soutěže, které proběhne v pražském počítačovém klubu Re-Load, postoupí 10 nejlepších studentů z online kola.

V online kvalifikačním kole, které se uskuteční 14. - 16. dubna 2014 a proběhne na portále Grunex.com, dostanou studenti 35 otázek, pro odpověď na každou z nich mají studenti 60 sekund. Motivací pro studenty budou hodnotné ceny od partnerů soutěže. Vítěz 5. ročníku soutěže BenQ Školní Ajťák si odnese nadupanou sportovní outdoorovou Full HD kameru BenQ SP2. Pro druhé a třetí místo jsou pak připraveny profesionální monitory BenQ EW2440L a BenQ GW2265HM. Pro první tři jsou připraveny profesionální herní headsety GX Gaming Zabius a pro jejich třídu karton energeťáků Big Shock!

Registrace: Účast v soutěži je samozřejmě zdarma a každá škola může registrovat neomezený počet účastníků! Studenti si mohou vybrat jakýkoli termín online kola. Každý student se může soutěže zúčastnit pouze jednou! Jakékoli pokusy o podvod budou znamenat vyloučení ze soutěže a to všech podvodných účtů. Registraci proveďte zasláním emailu na adresu skoly@grunex.com. Do předmětu emailu uveďte název vaší školy a do textu zprávy počet studentů, které chcete do soutěže přihlásit (přibližný očekávaný počet zúčastněných). Na základě tohoto mailu budete registrováni do soutěže a budou vám zpět zaslány podrobné instrukce, jak bude probíhat online kolo 5. ročníku soutěže BenQ Školní Ajťák.

Kompletní informace k soutěži získáte na www.Grunex.com.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama