Beat Saber slaví čtvrté narozeniny brutálně obtížnými remixy původního soundtracku
i Zdroj: Hrej.cz
Beat Saber Novinka Beat Saber slaví čtvrté narozeniny brutálně obtížnými remixy původního soundtracku

Beat Saber slaví čtvrté narozeniny brutálně obtížnými remixy původního soundtracku

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 6. 2022 16:01

Československý VR hit Beat Saber už je tu s námi neuvěřitelné čtyři roky. Z původně nenápadného titulu, který se do předběžného přístupu dostal v květnu roku 2018, se stal globální fenomén a jedna z vůbec nejúspěšnějších VR záležitostí. Autoři na to nyní upozorňují a vydávají speciální výroční remixy.

Reklama

  • Beat Saber slaví čtvrté výročí
  • Přináší obtížné remixy původního soundtracku

Konkrétně jde o dva nové remixy původního soundtracku od umělců Camellia a TOKI. Hráčům jsou dostupné úplně zdarma, nicméně na ně čeká spoustu učení. Podle prvního traileru budou minimálně na vyšší obtížnosti pořádnou výzvou. Také v nich čekají nové grafické a světelné efekty z nedávné větší aktualizace hry.

Rytmický projekt, za nímž stojí Ján Ilavský, Vladimír Hrinčár, Peter Hrinčár nebo hudebník Jaroslav Beck, vedle PC vyšel i na PlayStation 4, podporuje většinu dnes existujících VR headsetů a postupně rozšiřuje svou nabídku skladeb. V průběhu let se do knihovny kromě původního soundtracku a elektronické hudby podívaly i skladby světoznámých umělců jako jsou Imagine Dragons, Lady Gaga, BTS, Linkin Park, Green Day, Panic! at the Disco, Pendulum nebo Fatboy Slim.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama