Bayonetta 3 vyjde v říjnu, i s režimem, který zakryje všechny hambaté scény
i Zdroj: Platinum Games
Bayonetta 3 Novinka Bayonetta 3 vyjde v říjnu, i s režimem, který zakryje všechny hambaté scény

Bayonetta 3 vyjde v říjnu, i s režimem, který zakryje všechny hambaté scény

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 7. 2022 21:19

Studio Platinum Games konečně oznámilo, kdy vyjde velmi očekávaný třetí díl hack’n’slash série Bayonetta. Pořádně ostrá dáma se na obrazovky vrátí 28. října a připomíná se i aktuálním trailerem. Trojka navíc přinese velmi zajímavou novinku. Takzvaný Naïve Angel režim totiž zakryje všechny nevhodnosti, abyste mohli hrát třeba před rodiči, kterým rozhodně nebude vadit střelba a usekané končetiny.

Reklama

  • Bayonetta 3 vyjde 28. října
  • Láká na to nový trailer
  • Hra také nabídne režim, který obleče postavy v jinak nahatých scénách

O novince paradoxně v traileru není ani zmínka. Místo toho se zaměřuje na ukázky z příběhu hry a tradičně šílené, zběsilé a efektní akce. Kromě Umbra Witch se do akce dostane i její učeň, Viola. Hrdinka nápadně podobná Dantemu z Devil May Cry se spoléhá na svůj samurajský meč a efektní digitální magii.

Doprovodný příspěvek na Twitteru pak odhalil, že ve hře bude dostupný výše zmíněný family friendly režim. Po zapnutí Naïve Angel totiž hra zakryje oblečením všechny momenty, kdy by se jinak postavy po obrazovce pohybovaly tak, jak je virtuální bůh (nebo spíš Hideki Kamija) stvořil. Autoři sami tvrdí, že má tak hra být přístupná i v momentě, kdy budete hrát na televizi v místnosti, kde se pohybují i další lidé. Na druhou stranu tušíme, že absence oblečení není jedinou věcí, která z Bayonetty dělá tak trochu jinou podívanou.

Bayonetta 2 vyšla už v roce 2014 a autoři na pokračování lákají od roku 2017. Dlouho jsme o hře neslyšeli a i přes opakovaná ujištění Platinum Games, že na trojce stále pracují, začali být fanoušci nervózní. Teď můžou být klidní a odpočítávat dny do 28. října. Sluší se dodat, že hra vychází exkluzivně na Nintendo Switch

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama