Bayonetta 3 se může už brzy ukázat. Vývojáři jsou hrdí na svůj výtvor
i Zdroj: PlatinumGames / Nintendo
Bayonetta 3 Novinka Bayonetta 3 se může už brzy ukázat. Vývojáři jsou hrdí na svůj výtvor

Bayonetta 3 se může už brzy ukázat. Vývojáři jsou hrdí na svůj výtvor

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

11. 9. 2021 07:40

Třetí díl akční série Bayonetta od studia Platinum Games může zakrátko prolomit čtyřleté limbo od prvního oznamovacího teaseru. Naději vlévá fanouškům do žil ředitel studia Acuši Inaba, jehož odpověď serveru Video Games Chronicle naznačila, že připravovaná Switch exkluzivita ukáže svou podobu ještě letos.

Reklama

  • Vývojáři Bayonetty 3 chtějí fanouškům ukázat plody svojí práce
  • Čtyři roky bez trailerů mají být novou ukázkou prolomeny ještě letos

Jak už to u těchto událostí bývá, příprava vývojáře k ukázce svého projektu a souhlas vydavatele jsou dvě odlišné věci. Pokyn k prezentaci třetí Bayonetty, jež byla teaserem bez dalšího traileru odhalena v prosinci 2017, může podle náznaku Inaby přijít již zanedlouho – patrně na Nintendo Directu nebo tři týdny vzdáleném Tokyo game Show. 

Šéf studia v tomto směru ubezpečuje, že tentokrát (míněno v letošním roce) opravdu není důvod k obavám, načež dodává, že stejně jako si fanoušci přejí hru vidět, podobně je i přáním vývojářů ji ukázat. Výsledné rozhodnutí, kdy se tak opravdu stane, případně, kdy hra více než zralá na vydání skutečně dorazí, padá tak pouze a jen na Nintendo, tvořící vydavatele všech tří dílů.

Spolu s poznámkou o možném předvedení Bayonetty 3 do příchodu letošních Vánoc Inaba též nastínil, že si je studio jisté svým produktem. „Jakkoli se všichni dožadují hru vidět, i my jsme opravdu, ale opravdu nedočkaví dne jejího vydání. Každý, kdo na projektu pracuje, je samozřejmě nesmírně pyšný na to, co zde děláme, a chce plody naší práce ukázat.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama