Battlefield Mobile ukazuje svou předběžnou podobu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield Mobile ukazuje svou předběžnou podobu

Battlefield Mobile ukazuje svou předběžnou podobu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 9. 2021 07:55

Call of Duty, Fortnite nebo PUBG: Battlegrounds. Nemalá část značek, které si spojujeme s online komponentou, cestu na mobil nakonec našla. Uvážíme-li proto nepřehlédnutelného hegemona studia DICE, bylo pouze otázkou času, než se na nejrozšířenější platformu světa podívá i ten.

Reklama

  • Obchod Google Play ve své nabídce nově listuje Battlefield Mobile 
  • Free-to-play titul by měl vyjít v příštím roce

Mobilní obchod Google Play ve své nabídce zčistajasna uvítal Battlefield Mobile – free-to-play variaci moderních plnokrevníků z hlavní série. Vývojáři ze studia Industrial Toys, jimž s vývojem pochopitelně vypomáhají i pracovníci z DICE, slibují rozsáhlá bojiště, zničitelné prostředí a pletoru režimů i tradičních tříd, jako je Assault, Support, Medic nebo Recon.

Battlefield Mobile bude podle stanoviska Electronic Arts po stránce monetizace nabízet pouze kosmetické mikrotransakce a zakoupení Battle Passu. Co naopak u bezplatného nástupce nenajdeme, je jakýkoli plán na vytvoření samostatné verze pro domácí konzole či PC, neboť jak je mnohokrát uvedeno, hra je šita na míru pouze pro tablet a mobil.

Ačkoli hra už na prvních obrázcích vypadá poměrně hratelně, sami si ji zatím vyzkoušet nemůžete. Jako první zamíří pouze do omezeného spektra regionů, konkrétně Indonésie a Filipín, a to na podzim letošního roku pro zařízení se systémem Android 7.0 a výše. Následné vydání plné verze by pak mělo na základě dubnového vyjádření EA proběhnout v příštím roce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama