Battlefield bude údajně oznámen v květnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield bude údajně oznámen v květnu

Battlefield bude údajně oznámen v květnu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 3. 2021 09:04 2

Je naprosto evidentní, že nás letos na poli videoher čeká velmi slabá úroda. Situaci by alespoň částečně mohla zachránit válečná vřava v pokračování série Battlefield. Na oficiální oznámení stále čekáme, poslední spekulace naznačují, kdy by k němu mohlo dojít.

Reklama

K věci se vyjádřil novinář Jeff Grubb v posledním podcastu magazínu GamesBeat. Podle něj společnost Electronic Arts plánuje oznámení během května, tedy ještě před obdobím spojeným s veletrhem E3.

Předpověď se však neslučuje s materiály z YouTube kanálu Phase 3, kde jedno z videí odkazovalo na livestream, který by se na Twitchi měl uskutečnit 23. března. Mnozí předpokládají, že k odhalení dojde právě zítra.

 

 

Battlefield dostal přednost před dalším dílem závodní série Need for Speed. Studio Criterion Games bylo totiž převeleno, nyní vypomáhá DICE, které je údajně z náročného vývoje unavené. Produkci samozřejmě komplikuje práce formou home office. Pro vývojáře z Criterionu nejde o nic nového, s Battlefieldem již v minulosti vypomáhali.

Ze zákulisních informací víme, že se Battlefield 6 vrací do moderní doby, hráče bude chtít potěšit kupříkladu pokročilou destrukcí. Krom konzolí nové generace zamíří také na PlayStation 4, Xbox One, chybět samozřejmě nebude ani na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama