Battle-royale a káry. PUBG Mobile potvrdilo příchod terénních aut známé značky
i Zdroj: Krafton, Polaris
Mobilní hraní PlayerUnknown‘s Battlegrounds Novinka Battle-royale a káry. PUBG Mobile potvrdilo příchod terénních aut známé značky

Battle-royale a káry. PUBG Mobile potvrdilo příchod terénních aut známé značky

Jakub Fišer

Jakub Fišer

18. 1. 2023 17:05

I v novém roce 2023 PUBG Mobile pokračuje ve zběsilých spolupracích. Aktuálně běžící spolupráci s kung-fu mistrem Brucem Lee doplňuje kolaborace s vozidly automobilky Polaris.

Reklama

  • PUBG Mobile uzavírá spolupráci s automobilkou Polaris
  • Ta dodá do hry dvě své terénní buginy v mnoha provedeních

Hráči se v nové aktualizaci mohou těšit na dvě bojová vozidla. V obou případech jde o terénní buginy, jmenovitě Polaris RZR Pro R4 a RZR Turbo R4. Oba vozy budou dostupné v několika speciálních úpravách.

Zastoupení americké automobilky Polaris kolaboraci s PUBG Mobile komentovalo následovně: „Ať už se jedná o písek, sníh, bláto nebo nyní virtuální svět PUBG Mobile, naše stroje poskytují dokonalou kombinaci stylu a výkonu. Jsme nadšeni, že můžeme naše vozidla představit novému publiku, a nemůžeme se dočkat, až uvidíme, jak hráči využijí herní vozidla Polaris RZR k ovládnutí konkurence na bitevním poli!“

Krafton, studio za PUBG Mobile, vydalo ke spolupráci s Polaris krátký trailer. Nové buginy by měly být k vyzkoušení již v těchto dnech.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama