Bandai Namco se vyjadřuje k Epic Storu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bandai Namco se vyjadřuje k Epic Storu

Bandai Namco se vyjadřuje k Epic Storu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

26. 8. 2019 17:00 4
Reklama

Vyjádření ke službám, které jim Epic Game Store nabízí poskytla již celá řada vývojářů. Z poslední doby lze tak kupříkladu zmínit zástupce studia Rebellion, jejichž Zombie Army 4 vyjde pouze na EGS. Svojí trochou do mlýna tak tentokrát pro změnu přispěl japonský velikán a mimo jiné i vydavatel série Dark Souls, Bandai Namco.

Hervé Hoerdt, senior vice president pro Bandai Namco Europe, ve svém rozhovoru s MCV uvedl, že Bandai Namco vnímá Epic jako studnici potenciálních možností. Současně s tím však zcela resolutně prohlásil, že současná vize Bandai Namco se nikterak neslučuje se spoluprácí založenou pouze na exkluzivních titulech. I navzdory tomuto tvrzení však nevylučuje, že pokud by Epic do budoucna od této strategie upustil, je Bandai Namco ochotno o případném partnerství uvažovat.

„Naším hlavním záměrem je soustředit se na samotné značky a jejich koncové uživatele. U každé značky se tak snažíme nalézt ten nejlepší způsob jak nejen uspokojit zákazníka, ale zároveň jak i zaujmout co nejširší možné publikum. V takovém případě nevidím tedy žádný smysl v tom, abychom kupříkladu Tekken 7 umístili jako EGS exkluzivitu,“ ukončil svou rozpravu Hoerdt.

V dalších slovech Hoerdt následně prohlašuje, že spíše než na exkluzivity se Bandai Namco hodlá do budoucna zaměřit na streamovací platformy, na které již nyní vyvíjí vícero projektů. Na toto konto je taktéž nutné doplnit, že zájem o streamovací služby není ve spojení s Bandai Namco nikterak nová zpráva, jelikož i jejich dříve vydaný titul, Dragon Ball Xenoverse 2, se již před nějakou dobou dočkal oznámení pro Google Stadia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama