Baldur's Gate 3 přináší přesný čas vydání. Hodiny zábavy začnou už příští čtvrtek
i Zdroj: Larian Studios
Baldur's Gate 3 Novinka Baldur's Gate 3 přináší přesný čas vydání. Hodiny zábavy začnou už příští čtvrtek

Baldur's Gate 3 přináší přesný čas vydání. Hodiny zábavy začnou už příští čtvrtek

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 7. 2023 11:20

Po době, která by se někomu už mohla zdát jako věčnost, je nemožné téměř na dosah – Baldur’s Gate 3 po letech early accessu konečně vyjde, a to už příští týden před začátkem víkendu. Titul studia Larian strávil v předběžném přístupu už více než tři roky, takže bylo spíše otázkou času, kdy se konečně ukáže. Když už je navíc řeč o čase, pojďme si raději povědět o tom, v kolik hodin budete moci začít hrát, až hru další týden dostanete.

Reklama

  • Vývojáři z Larianu přinesli čas vydání očekávaného RPG Baldur's Gate 3
  • Na hraní plné hry se můžete vyhradit čas už od 3. srpna v 17:00

Studio Larian oznámilo, že stejně jako mnoho dalších i třetí Baldur's Gate bude mít jedno celosvětové vydání – neboli nepůjde ovlivnit časovým pásmem. 

V některých zemích se to tedy sice stane to, že hra bude dostupná už během 3. srpna, kdežto jinde až další den, nicméně vždy půjde o jeden paralelní moment. V našem případě jde naštěstí o schůdnější možnost odpoledních hodin. Hra zde bude dostupná už od 3. března, kdy se odemkne přesně v 17:00, jak můžete vidět na uvedené mapě.

Na hraní budete mít tedy čas nejen celý víkend, ale i pátek a část čtvrtka, což je jistě dobrá zpráva. Na druhou stranu, konzolisty to asi moc neutěší. Ti, kteří se chystají hrát na PS5, si sice potýkají jen s tím, že si počkají měsíc navíc (do 6. září). Nicméně u Xboxu je vše horší, jelikož nemá ani datum.

Jak už se Larian totiž několikrát řekl, u Series S zažívá problémy s výkonem. Kvůli tomu, že hardware nezvládá rozdělenou obrazovku a funkci nelze pouze ze Series S odstranit, není známo, jak dlouho potrvá, než se hra dostane i na Xbox. Studio však doufá, že to bude ještě v roce 2023.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama