Autoři The Expanse a The Wheel of Time mají tvořit hraný seriál God of War. O vysílací práva se měl přihlásit Amazon
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři The Expanse a The Wheel of Time mají tvořit hraný seriál God of War. O vysílací práva se měl přihlásit Amazon

Autoři The Expanse a The Wheel of Time mají tvořit hraný seriál God of War. O vysílací práva se měl přihlásit Amazon

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 3. 2022 10:00

God of War, u něhož se přednedávnem hovořilo o šancích na letošní vydání Ragnaröku, dostane hraný seriál, sděluje magazín Deadline. Na jeho tvorbě se má podle informací podílet přední uskupení autorů, jež se podepsali u seriálů Amazonu, jako je The Expanse (Expanze) a The Wheel of Time (Kolo času).

Reklama

  • Amazon má mít prostřednictvím své divize Prime zájem o participaci na seriálu podle God of War
  • Do tvorby hrané adaptace se mají údajně zapojit producenti seriálů The Expanse a The Wheel of Time

Televizní adaptace, jejíž tvorba nebyla oficiální cestou jakkoli komentována, má být na starší tvorbu Amazonu napojena skrze jména producentů – Mark Fergus a Hawk Ostby u The Expanse a Rafe Judkinse u The Wheel of Time. Neodlišně od dalších adaptací Sony má navíc i u zde platit, že všichni zmínění spolupracují i s produkčními společnosti PlayStation Productions a Sony Pictures Television.

Zájem o koprodukci a odvysílání seriálu má podle Deadline aktivně projevovat Amazon, resp. jeho divize Amazon Prime Video. Vyjednávání se zástupci Sony mají ale podle zdrojů probíhat i nadále, tudíž je nadále možné, že se okolnosti ještě změní. Usuzovat lze v současné chvíli pouze na to, že se zpracovávanou látkou stane neobyčejně úspěšná norská sága.

Mezi další aktuálně rozpracované projekty, na nichž Sony mimo svět her pracuje, patří seriál Twisted Metal, seriál The Last of Us, snímek Ghost of Tsushima nebo potenciálně Jak & Dexter. Pod Amazonem se naopak tvoří seriál Fallout, přičemž opakovaně bylo spekulováno i o seriálu Mass Effect. Jeho potvrzení však dosud nepřišlo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama