Autoři stáhli The Long Dark z GeForce Now
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři stáhli The Long Dark z GeForce Now

Autoři stáhli The Long Dark z GeForce Now

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 3. 2020 15:50 10
Reklama

Služba Nvidia GeForce Now se potýká s dalšími potížemi. Po odstranění nabídky her studií Activision Blizzard a Bethesda z katalogu zmizela i survival akce v otevřeném světě The Long Dark. Autoři z Hinterland Studios, konkrétně ředitel vývoje Raphael van Lierop, tvrdí, že Nvidia hru do nabídky služby umístila bez jejich vědomí a svolení. 

„Omlouváme se těm, které mrzí, že dále nemohou hrát The Long Dark na GeForce Now. Nvidia nás nepožádala o povolení umístit hru na svou platformu, takže jsme je požádali o její stažení. Prosím, stěžujte si jim, ne nám. Vývojáři by měli mít pod kontrolou kde je jejich hra k dostání,“ vyjádřil se rázně na Twitteru. Studio má podepsané smlouvy pouze se společností Valve a její platformou Steam. Tým nicméně oceňuje slušné a férové chování Nvidia, která se posléze omluvila a nabízela řešení situace. To zatím studio Hinterland odmítá.

Služba GeForce Now v plné verzi běží od 4. února. Na první pohled je přímou konkurencí nepopulární streamovací služby Google Stadia, liší se ale v tom, že umožňuje streamování podporovaných her přímo z existujících knihoven uživatelů (například na Steamu) a ti si tak nemusí již vlastněné tituly znovu kupovat. Zájemcům nabízí omezené, bezplatné i vylepšené, prémiové členství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama