Activision stahuje hry z GeForce NOW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Activision stahuje hry z GeForce NOW

Activision stahuje hry z GeForce NOW

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 2. 2020 13:42 8
Reklama

Streamovací technologie GeForce Now vyšla před několika dny z bety, a služba zatím vypadá jako velký vyzyvatel konkurenční Stadie od Googlu. Za 5 dolarů měsíčně si můžete zahrát hry, které již vlastníte na Steamu, Epic Games Store či Uplay. V nabídce byl i Battle.net, který ale nyní své hry stáhnul z nabídky.

Tuto informaci poskytl jeden ze zaměstnanců NVIDIE na fóru pro GeForce Now. „S dalšími kroky v evoluci GeForce Now jsme spolupracovali s vydavateli na přidání velké nabídky her. To znamená, že neustále přidáváme nové hry, výjimečně je i odebíráme, stejně jak ostatní digitální poskytovatelé.“

„Na žádost tak bude Activision Blizzard z GeForce NOW odstraněn. I když je to nemilé, doufáme, že se se společností v budoucnu spojíme a umožníme opětovné přidání jejich her.“ Activision Blizzard se k situaci zatím nevyjádřil, není tak jasné, proč se společnost k tomuto kroku rozhodla. I přes to ale GeForce NOW stále podporuje stovky her, a je jisté, že další se chystají, jelikož NVIDIA má prý přes 1500 žádostí od dalších vývojáři, kteří chtějí své hry do této služby přidat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama