Autoři Ready or Not našli vydavatele
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Ready or Not našli vydavatele

Autoři Ready or Not našli vydavatele

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 3. 2021 10:16

Taktická střílečka Ready or Not byla představena už v roce 2017. Vývojáři ze studia Void Interactive nechali ve hře kus práce, zatím se zdá, že by se skutečně mohla stát duchovním nástupcem kultovní akce SWAT. Autoři udělali další významný krok, oznámili totiž důležité partnerství.

Reklama

V posledním traileru nejprve předvedli pečlivou práci zásahové jednotky. S úderem příručního beranidla se na obrazovce objevuje logo společnosti Team17. Právě na ni zřejmě Void Interactive udělali dobrý dojem, do projektu vstupuje v roli vydavatele.

 

 

V Ready or Not se hráč stává velitelem elitního týmu operativců. Po zuby ozbrojená jednotka má krom smrtících zbraní k dispozici také neprůstřelné štíty, kamery nebo kouřové granáty. Cílem je zlikvidovat útočníky a ochránit nebohé rukojmí.

Vývojáři si zakládají na realismu, pečlivě pracují na modelu poškození výstroje, chování zbraní, potažmo střel, které se budou vyznačovat rozdílnou balistickou křivkou, penetrací, odrazivostí a tak dále. Celou řadu podstatných detailů autoři konzultovali s policisty.

Krom singleplayerové kampaně se samozřejmě pracuje i na multiplayeru, pro něj je hra jako stvořená. Tisková zpráva vydavatele odkazuje na Steam, kde se od vývojářů budou pravidelně objevovat další informace. Ready or Not zatím nemá stanoveno pevné datum vydání, hra by se však měla objevit ještě letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama