Atomic Heart láká na první DLC. Podvodní svět opět připomíná Bioshock
i Zdroj: Mundfish / Focus Entertainment
Atomic Heart Novinka Atomic Heart láká na první DLC. Podvodní svět opět připomíná Bioshock

Atomic Heart láká na první DLC. Podvodní svět opět připomíná Bioshock

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 5. 2023 14:34

Velmi úspěšný akční titul Atomic Heart začíná fanoušky lákat na chystané první příběhové DLC. To dorazí během léta a i když je první trailer velmi strohý a záhadný, prvních pár záběrů ukazuje, že se dočkáme dalšího šíleného dobrodružství.

Reklama

  • Atomic Heart dostane v létě první DLC
  • Láká na něj záhadný podvodní trailer

V ani ne dvacetisekundovém teaseru se kamera vynoří z podvodního světa, který mírně připomíná přiznanou inspiraci Atomic Heart v podobě Bioshocku. Nad hladinou pak vidíme ohromnou síť spletitých chodníčků vedoucích kamsi do nebe. Co to bude pro hráče znamenat v praxi se zřejmě dozvíme až později, zatím totiž ani neznáme oficiální název.

Autoři hry před zhruba měsícem avizovali, že jedno z připravovaných DLC nabídne zhruba šest hodin hratelnosti. Teoreticky může jít právě o první chystané. Zároveň je tak potvrzeno, že doplňkového obsahu bude poměrně hodně, podle oficiálních plánů by měly být dohromady čtyři. Každý z nich by měl přinést novou lokaci.

Atomic Heart vyšel v únoru a hráče překvapil produkčními kvalitami i pestrou hratelností. Kritika se snášela především na nesympatickou a zbytečně hloupou hlavní postavu. Hru také doprovázela silná kontroverze spojená s motivy Sovětského svazu a původem studia Mundfish, které má prokazatelné vazby na současné Rusko a jeho podnikatele.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama