assassin-s-creed-bratrstvo-ve-sleve
Novinka Assassin's Creed: Bratrstvo ve slevě!

Assassin's Creed: Bratrstvo ve slevě!

Erik Omar

Erik Omar

12. 8. 2011 10:59
Reklama

Jedna z nejlepších konzolových her minulého roku Assassin's Creed: Bratrstvo bude tento víkend ve verzi pro PC k dostání za pouhých 699 Kč namísto obvyklých 1079 Kč. Za své peníze od distribuční společnosti Playman, která slevu pořádá, dostanete plně lokalizovanou digitální kopii hry, navíc v rozšířené Deluxe edici s kompletními bonusy Kodex edice v elektronické podobě.

Vedle toho společnost Playman vyhlásila soutěž ku příležitosti vydání očekávaného Might & Magic Heroes VI, v níž se hraje o možnost navštívit soukromou VIP párty. Pravidla soutěže dále popisuje tisková zpráva:

"Pro ty největší fanoušky slavné ságy Might & Magic chystáme soutěž, při které nejlepší kostýmy získají možnost, zúčastnit se soukromé VIP párty, která proběhne s vydáním hry M&M Heroes VI. Pokud se chcete zúčastnit a vyhrát vstup na soukromou párty, musíte splnit následné podmínky:

  • Vytvoř kostým, který bude stylizován do tématu Might & Magic.
  • Natoč video, ve kterém svůj kostým (hrdinu) představuješ - fantazii se meze nekladou.
  • Odkaz na video posílej na email souteze@playman.cz (v mailu uveď základní informace: jméno a adresu). My ho následně zveřejníme na facebooku.

Ty nejlepší videa od nás získají VIP vstup na soukromou párty M&M Heroes ve Staročeské krčme a odnesou si sběratelské předměty, které jinde nezískají."

Might & Magic Heroes VI vychází 13. října pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama