Apex Legends odhaluje novou legendu. Sezóna Legacy má přinést spoustu novinek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Apex Legends odhaluje novou legendu. Sezóna Legacy má přinést spoustu novinek

Apex Legends odhaluje novou legendu. Sezóna Legacy má přinést spoustu novinek

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 4. 2021 13:40

Příběhy z Outlands, série informativních videí od tvůrců Apex Legend, se staly postupně velmi populární. Vývojáři totiž skrze videa začali odhalovat nové legendy a nejnovější díl Northstar není výjimkou. Novinek ale bude nejspíše mnohem více.

Reklama

  • Nová legenda Valkyrie disponuje komponenty titánů
  • Mezi její schopnosti patří vznášení se nebo odpalování raket
  • Nová sezóna má přinést i upravenou mapu Olympus či novou zbraň

Nová sezóna, která dorazí 4. května, je údajně natolik rozsáhlá, že jí vývojáři neoznačili dalším číslem (9), ale nazvali rovnou Apex Legends: Legacy. Dříve spekulovaní titáni do hry nezamíří přímo, nýbrž ve formě upraveného vybavení. Nová legenda Valkyrie totiž na nosí několik součástek titánů, které jí propůjčí různé schopnosti populárních kolosů. Ty už odhalili datamineři – pasivní schopností bude jetpack, který hráči po stisku mezerníku dovolí poletovat nad zemí. Taktickou schopností je raketa, ultimátní schopností je možnost vystřelit sebe i spoluhráče do velké výšky a následně se přesunout do jiné části mapy.

O dalších novinkách už mnoho informací nemáme. Respawn láká na „Infested Olympus“ či novou zbraň Bocek Bow. Tento luk dokáže udělit velké poškození na střední vzdálenost. S blížícím se datem vydání se snad dočkáme více podrobností.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama