Animal Crossing zažívá reviewbombing
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Animal Crossing zažívá reviewbombing

Animal Crossing zažívá reviewbombing

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 3. 2020 13:50 2
Reklama

Zatímco mezi kritiky sbírá nejnovější pokračování oblíbené mírumilovné značky Animal Crossing absolutní úspěch, mezi řadovými hráči to tak jednoznačné není. Na hodnotícím agregátoru Metacritic raketovým tempem přibývají nízká (většinou nulová) hodnocení. Oproti vysoce kladnému hodnocení 91 od kritiků tak tzv. User score kumuluje na mírně nadprůměrném 6.5.

Téměř absolutní většinu naštvaných fanoušků motivuje jeden nepříjemný fakt, Animal Crossing: New Horizons totiž dovoluje vytvoření jediného ostrova (neboli uložené hry) na jeden kus Nintendo Switch. Pokud tedy chce, například v rodině, budovat svou kolonii zvířátek více hráčů, musí každý disponovat svou vlastní konzolí, nebo společně sdílet jeden ostrov. V tomto případě ale druhý (a případní další) hráč logicky nezažije všechny zážitky, spojené se začátky osidlování ostrova.

Někteří hráči to považují za “sprosté” a “nesmyslné”, přičemž dokonce zazněl argument že to “z Nintenda dělá horší společnost než EA”. Pozitivních hodnocení je nicméně stále zhruba dvojnásobek a rozporuplných minimum. V případě profesionálních recenzí pak Metacritic neeviduje žádnou, která by nešla označit za “pozitivní”.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama