Americký táta a Griffinovi brzy nastartují motokáry. Za dva týdny dorazí Warped Kart Racers
i Zdroj: App Store
Novinka Americký táta a Griffinovi brzy nastartují motokáry. Za dva týdny dorazí Warped Kart Racers

Americký táta a Griffinovi brzy nastartují motokáry. Za dva týdny dorazí Warped Kart Racers

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 5. 2022 10:26

Jak rychle naverbovat nové diváky, kteří by začali pravidelně sledovat vysílané sériály? Co třeba udělat videohru? Podobné nápady už tady byly, příkladem může být Nickelodeon Kart Racers. Do zběsilých závodů se brzy pustí postavičky z několika dalších animáků.

Reklama

  • Warped Kart Racers přijedou 20. května
  • Ve hře se představí postavičky ze seriálů Griffinovi, Americký táta, tatík Hill a spol. a Solar Opposites
  • Titul připravili autoři mobilní hry Forza Street

Zcela bez varování došlo na představení Warped Kart Racers, na trati se potkají hrdinové seriálů Griffinovi (Family Guy), Americký táta (American Dad!), tatík Hill a spol. (King of the Hill) a Solar Opposites.

Po grafické stránce hra odpovídá stylizaci těchto animáků, trailer napovídá, že nabídne závody motokár v tradičním střihu. Na trati potkáte celkem 20 závodníků, každý zmíněný seriál bude mít 5 zástupců. Vývojáři připravil 16 tratí.

Chybět samozřejmě nebude ani multiplayer až pro 8 hráčů, počítá se také s možností úpravy postavy a motokáry, v denních výzvách navíc budete mít šanci odemknout nové mašiny a kosmetické předměty. A co víc, dokonce dojde i na singleplayerovou kampaň. 

Hru připravuje studio Electric Square, které má na svědomí mobilní závody Forza Street. Jejich servery byly shodou okolností minulý měsíc vypnuty. Studio vypomáhalo také s vývojem Battlefield 2042 a Sniper Elite 5, momentálně spolupracuje s Ubisoftem na VR verzi Assassin’s Creed.

Warped Kart Racers přijedou 20. května, zatím se počítá pouze s verzí pro Apple Arcade. Není ale vyloučeno, že se hra v budoucnu podívá také na další platformy.

Nintendo pracuje na novém Mario Kart, tvrdí insider. V číslování přeskočí devítku
i Zdroj: Hrej.cz

Nintendo pracuje na novém Mario Kart, tvrdí insider. V číslování přeskočí devítku

Na posledním Nintendo Direct jsme se bohužel oznámení nového dílu Mario Kart, i přes očekávání fanoušků, nedočkali. Japonský…

17. 2. 2022 12:11
1
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama