Ambasador Maria je tu. Charles Martinet a Shigeru Miyamoto představují novou roli světu
i Zdroj: Nintendo
Novinka Ambasador Maria je tu. Charles Martinet a Shigeru Miyamoto představují novou roli světu

Ambasador Maria je tu. Charles Martinet a Shigeru Miyamoto představují novou roli světu

Jakub Trebichavský

Jakub Trebichavský

8. 9. 2023 12:00 2

Na sociálních sítích Nintenda se objevilo speciální video, ve kterém Charles Martinet (původní dabér Maria) a Shigeru Miyamoto (tvůrce postavy a jeden z klíčových lidí ve společnosti Nintendo) promluvili o již dříve oznámené roli "ambasadora Maria".

Reklama

  • Charles Martinet se loučí s rolí Maria
  • Od tohoto roku se misto toho stane ambasadorem postavy
  • V novém videu spolu s Shigeru Miyamotem roli ambasadora vysvětluje
  • Ta by měla obnášet navštěvování různých události Nintenda a interakci s fanoušky

V kooperaci dvou jedinců, bez kterých by Mario nemohl existovat, byla představena nová role jeho ambasadora. Ta bude svěřena Charlesi Martinetovi, původnímu hlasu jak Maria, tak i jiných kultovních postav Nintenda, například Luigiho, Waria a Waluigiho. 

Martinet již nadále nebude Maria dabovat a hlas všemi milovaného instalatéra bude v budoucnosti svěřen jinému herci, jehož jméno zatím neznáme. Slyšet bychom ho ale měli už v nadcházejícím Super Mario Wonder, které vychází 20. října.

O roli ambasadora Maria panovaly jisté dohady a Martinet sám si nebyl jistý, co by tato role měla obnášet. Snad i právě na nejasnosti okolo předčasného oznámení reaguje nové video na sociálních sítích Nintenda, ve kterém roli Charles Martinet a Shigeru Miyamoto představují světu.

Nevím, co to znamená, řekl Charles Martinet k nové roli ambasadora Maria
i Zdroj: Nintendo

Nevím, co to znamená, řekl Charles Martinet k nové roli ambasadora Maria

Dva týdny nazpět jsme informovali o nové pozici Charlese Martineta, který by měl do budoucna působit coby ambasador Maria.…

5. 9. 2023 11:40

Slovy Shigeru Miyamota by role ambasadora Maria měla obnášet cestování po světě, návštěvování různých události Nintenda, komunikaci s fanoušky a vystupování s hlasy oblíbených postav. Miyamoto také neváhá Martinetovi složit přátelskou poklonu a dokonce přihazuje i historku o tom, jak Martinet v tokijské restauraci kvůli své záviděníhodné výšce narazil hlavou do rámu dveří.

Charles Martinet převážně v nostalgii vyvolávajícím videu děkuje Miyamotovi i fanouškům. “Má nejoblíbenější věc na celém světě je setkávat se s fanoušky Maria, kterým jsem i sám, protože jsem tak vděčný za vaši radost a entuziasmus. Myslím, že důvod, proč tu jsem, je, abych vás zahřál u srdce a rozesmál. Byla to obrovská čest a potěšení být schopný všechna ta léta toto přinášet, takže se těším, že v tom budu moci pokračovat a být živou upomínkou tolika pozitivních nápadů ze skvělých her.”

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama