Aktualizace WRC 10 přidává moderní řeckou rallye a nové historické podniky
i Zdroj: Hrej.cz
WRC 10 Novinka Aktualizace WRC 10 přidává moderní řeckou rallye a nové historické podniky

Aktualizace WRC 10 přidává moderní řeckou rallye a nové historické podniky

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 11. 2021 10:18

I v listopadu přináší studia KT Racing a Nacon novou aktualizaci obsahující bezplatné obsahové rozšíření rallyového závodění WRC 10. Na všech platformách hru konečně rozšíří očekávaná řecká rallye i v její moderní podobě. Pár novinek se pak podívá i do historického režimu, konkrétně v podobě pěti ikonických momentů závodní historie.

Reklama

  • Listopadový update WRC 10 přináší řeckou rallye a nové historické eventy
  • Novinkou je také dostupná vyšší obtížnost v režimu Club

V Akropoli už jsme ve WRC 10 jezdili, ale jen za volantem historických speciálů. Křivolaké prašné cesty s novou aktualizací konečně prohrabou i nejmodernější stroje. Autoři připomínají, že se Řecko opět připojilo ke skutečnému kalendáři šampionátu WRC po sedmi letech a letošní ročník opanoval mladý supertalent Kalle Rovanperä.

Pro fanoušky historie pak tvůrci nachystali pět nových vzpomínkových eventů s legendárními jezdci. Můžete tak prožít Argentinskou rallye v roce 1994 s Didierem Auriolem a Bernardem Occellim za volantem Celicy Turbo nebo totožnou rallye o deset let později společně s Carlosem Sainzem (otcem současného stejnojmenného jezdce Formule 1) a Marcem Martím v Citroenu Xsara WRC. 

Ten hraje dominantní roli i v Německé rallye 2002, kterou můžete projet s legendárním Sébastienem Loebem a Danielem Elenou. Loeb v roce 2002 v Německu získal jediné prvenství sezóny a šlo v podstatě o začátek jeho obrovsky úspěšné kariéry.

Recenze WRC 10, plně licencovaného rallye plného vzpomínek
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze WRC 10, plně licencovaného rallye plného vzpomínek

20. 9. 2021 14:00

Licenci WRC sice od roku 2023 přebírají Codemasters, francouzské studio KT Racing pod vedením vydavatelství Nacon ale nehází…

Příznivci exotiky se mohou vydat do Keni roku 2000, za volantem Imprezy S5 se chopí Richarda Burnse vedle Roberta Reida. Kultovní Subaru je zároveň novým členem herního repertoáru aut. Nejmladším historickým okénkem je pak Mexická rallye 2016 s Jari-Mattim Latvalou a Miikka Anttilou v Polu R WRC. Tehdy zkušený Fin získal své poslední vítězství s automobilkou Volkswagen.

Vedle dalších malých úprav a vylepšení autoři potěší ještě fanoušky online režimu Club. Ten nově nabídne obtížnost “Realistic”, která umožní například přenášet poškození vozidla mezi jednotlivými rychlostními zkouškami a naopak zakáže opakování nepovedených jízd.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama