Aktualizace Elden Ring odstraňuje záhadnou zeď a problém s krvavým psem
i Zdroj: Tisková zpráva
Elden Ring Novinka Aktualizace Elden Ring odstraňuje záhadnou zeď a problém s krvavým psem

Aktualizace Elden Ring odstraňuje záhadnou zeď a problém s krvavým psem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 4. 2022 12:15

Nejnovější aktualizace RPG hitu Elden Ring přinesla řadu vylepšení, balancování a úprav. Zároveň ale také opravila dva asi nejznámější a nejpalčivější bugy, se kterými se hráči potýkali. Jedna z těchto oprav vnesla klid do duší sběratelů a odhalovačů tajemství hry.

Reklama

  • Elden Ring dostal aktualizaci 1.04
  • Ta hodně balancuje, zároveň ale napravuje známé větší chyby

Těsně po vydání hry jeden z hráčů náhodou objevil, že v Elden Ringu existuje skrytá rozbitelná zeď, která však svá tajemství odhalila až po zhruba 50 úderech zbraní. Fanoušci tak začali dumat nad tím, kolik podobně extrémně skrytých prvků do hry vývojáři zakomponovali. Ve skutečnosti ale nejspíše šlo o chybu, zeď už rozbít nelze, a pokud překážka nepovolí při první ráně, nepovolí nikdy. Přesně tak, jak by to správně mělo být.

Také už se nemusíte bát zakrvavených psů. Nepříliš nápadná toulavá psiska, jak jsme informovali v jedné z novinek, totiž díky technické chybě uměla zabít i dobře vybaveného hráče v podstatě jednou ranou. Tento problém byl opraven.

Kromě toho došlo k řadě menších změn. Jde o úpravy účinku, poškození, rychlosti a ceny různých kouzel nebo útoků. Obří zbraně jsou o něco rychlejší, naopak Swarm of Flies už není tak přehnaně účinnou zbraní proti některým bossům.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama