Ahoj, tady Johnny Silverhand
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ahoj, tady Johnny Silverhand

Ahoj, tady Johnny Silverhand

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 11. 2020 07:49
Reklama

Night City je nebezpečné město, nejdřív jsem přišel o ruku a pak i o život. Ty ale v sobě musíš najít odvahu a postavit se všem. Night City tě potřebuje, jeho obyvatelé tě potřebují. 10. prosince to nebudeš mít vůbec jednoduché, ale moje digitální já ti se vším pomůže, provede tě tou špínou a ukáže ti dobré i temné stránky rozsáhlého světa.

Po vstupu do Night City tě čeká nelehké rozhodnutí. Musíš si zvolit svou životní cestu. Možná tě zaujme život nomáda v pustině za branami Night City. Třeba se ti zalíbí žít na ulici a skákat z jedné střechy na druhou. V každém případě bys měl ale vědět o korporátech.

Když si zvolíš cestu korporáta, budeš od zatáčku hrát nejvyšší hru. V kontrarozvědce těch šmejdů z Arasaky budeš mít první poslední, bude to hodně nebezpečné, ale jsem si jist, že si to užiješ plnými doušky. Možná se z některých rozhodnutí pozvracíš, ale vždy se musíš vzchopit. Když ne, semelou tě.

Ahoj, tady Johnny Silverhand
i Zdroj: Hrej.cz

Arasaka je hodně nebezpečná. Z obyčejné japonské výrobní společnosti, která byla založena na přelomu dvacátého století, se během druhé světové války stal významný vojenský výrobce pro Japonsko. Sasai Arasaka ale věděl, že prohrají a japonská ekonomika krachne. Začal vše stěhovat do zámoří a po kapitulaci svou firmu udržel nad vodou. Jak vidíš, neštítil se vůbec ničeho. V jeho stopách pokračoval syn Saburo, který z Arasaky udělal největší banku na světě a mohl si dovolit investovat do dalších podniků. Arasaka postupně ovládla bezpečnostní složky a po celosvětovém krachu měla lidovou armádu a snažila se vykuchat konkurenci. Není divu, že v roce 2021 nastala čtvrtá korporátní válka. Přitom šlo zprvu jen o soupeření mezi Arasakou a Militechem. Vím to, byl jsem u toho. Vedl jsem jeden tým žoldáků při útoku na Arasaka Tower v Night City. Dopadlo to špatně, umřelo více než půl milionu lidí a centrum Night City bylo zdemolováno výbuchem termonukleárního zařízení.

Ahoj, tady Johnny Silverhand
i Zdroj: Hrej.cz

Je až s podivem, že jsme dovolili, aby Arasaka získala zpět vliv. Ale bohužel je to tak. Teď je to na tobě, abys to zastavil. V kontrarozvědce budeš dělat hrozné věci, ale na vlastní oči uvidíš, co je tenhle korporát zač a co je zač sám Sabura Arasaky. Ano, stále je generálním ředitele společnosti, přitom už je mu 158 let. Přežil podobným způsobem jako já.

Musím končit. Uvidíme se v Night City. Hodně štěstí.

Kdo jsi? Kým chceš být? O tom rozhodneš 10. prosince ve hře Cyberpunk 2077 od CD Projektu RED, autorů trilogie Zaklínač. V akční RPG hře z pohledu první osoby tě čeká rozsáhlý svět Night City, adrenalinové přestřelky, vylepšování implantátů, špionáž i jízda v automobilech a na motorce.

Cyberpunk 2077 vychází s českými titulky na Xbox, PC a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama