Age of Mythology neupadlo v zapomnění, tvůrci nevylučují návrat značky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Age of Mythology neupadlo v zapomnění, tvůrci nevylučují návrat značky

Age of Mythology neupadlo v zapomnění, tvůrci nevylučují návrat značky

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

11. 4. 2021 11:45 1

ge of Mythology v roce 2002 úspěšně vetkalo mytičnost starověku do principů Age of Empires. Touha po návratu božstev z Egypta, Řecka, Severních národů, a dokonce i bájné Atlantidy v roce 2014 vyústila v rozšířenou edici, jež byla později doplněna o Čínskou kampaň. Ta sice mnoho ovací nesklidila, bylo však vidno, že značka stále žije. S ohledem na představování definitivních edic všech dílů Age of Empires bylo tudíž logickou otázkou, zda se podobné péče dočká i mýtická varianta.

Reklama

  • Zástupci studia Relic Entertainment jsou pozitivně nakloněni značce Age of Mythology
  • Žádosti fanoušků o potenciální předělávce nebo pokračování bedlivě sledují 

Age of Mythology se stalo jedním z bodů debat včerejšího Microsoft eventu, kde konečně došlo k oficiálnímu odhalení data vydání Age of Empires IV. Na položenou otázku, zda se své definitivní edice dočká i mytologická odbočka, nereagovali vývojáři nikterak odmítavě, a naopak otevřeně přiznali, že je značka stále velice láká.

„Řekl jsem to dříve a řeknu to klidně znovu: Já jsem na Age of Mythology ani na chvíli nezapomněl. Zmínka o značce se u nás ve studiu objevuje na pravidelné bázi,“ uvedl creative director Relic Entertainment Adam Isgreen. Společně s kolegou a executive producerem Michaelem Mannem posléze dodal, že máme nyní zůstávat trpěliví, neboť ve studiu bedlivě naslouchají všem žádostem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama